Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Litku Klemetti

toukokuu 12, 2023

19,00€

Litku Klemetti yhtyeineen on lunastanut paikkansa suomalaisen undergroundrockin suosikkina. Litku Klemetin musiikki on kepeää, merkillistä ja leikkisää, lyriikat poukkoilevat monenkirjavien aiheiden kaislikossa sulavan yllätyksellisesti imien mukanaan ajattomuuteensa. Litku Klemetin musiikillisella leikkikentällä kaikki soinnut ja tahtilajit on vapaata riistaa. Oivallisen kummallisen tarttuva meininki ja melodiat ovat suorastaan vastustamattomia. Litku Kelmetti operoi täysin suvereenisti omassa maailmanassaan ja lienee juuri siksi niin rakastettu.

Nostalgiasta, progressiivisesta rockista, suomalaisesta iskelmästä ja italodiscosta vaikutteita ammentanut Litku Klemetti yhtyeineen on julkaissut yhteensä kuusi albumia, joiden kappaleita on striimattu miljoonia kertoja. Litku Klemetin filosofia on ”tehään vaan”.

Ennakkoliput 19€ + palvelumaksu

Ovelta 22€

LIPPUJA SAATAVILLA VIELÄ OVELTA

 

Ovet klo 21:00
Showtime 23:00

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

Tiedot

Päivämäärä:
toukokuu 12, 2023
Hinta:
19,00€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map