Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Wasted, Kivesveto Go Go, Flippipuisto

toukokuu 5, 2023

15,00€

Varsinais-Suomen kovimmat punkrock-bileet järjestetään tänä vuonna Turun Utopiassa perjantaina 5.5., kun lavalle nousevat kyseisen genren vakiokasvoihin jo vuosia lukeutuneet Wasted, Kivesveto Go Go ja Flippipuisto. Yhtyeet ovat keikkailleet alkuvuoden aikana ahkerasti ympäri Suomea, ja päättävät menestyksekkään yhteiskiertueensa tällä erää keväiseen Turkuun.

Aikataulu:
21.00 ovet
22.00 Flippipuisto
23.00 Kivesveto Go Go
00.00 Wasted

Tervetuloa mukaan! Tästä ei bileet enää parane jos melodinen punkrock on mieluisaa kamaa ja sydäntä lähellä!

Liput 15 / 17 euroa. Tapahtuman ennakkoliput tulevat myyntiin lähipäivinä!

Flippipuisto
Tapahtuman ensimmäisenä aktina karusellin pyöräyttää käyntiin Helsingin Vaasankadulla vuonna 2014 perustettu purkka- ja jytäorkesteri Flippipuisto, jonka musiikissa 90-lukulainen amerikan punk, olarilaistyylinen rataräppi sekä lahtelaisen Levy-yhtiön varhaiset bändit paiskaavat kättä. Useista eri tyylilajeista vaikutteita ottaneen bändin kappaleista voi kuulla kaikuja myös mm. iskelmästä, skasta, rautalangasta sekä perinteisestä suomirockista. Bändi on ehtinyt julkaista uransa aikana yhden pitkäsoiton Sumuiset aamut, sekavat yöt sekä muutamia singlejä ja EP-levyjä.

Flippipuisto julkaisi tammikuussa timanttikoirien vuodelle ja liekehtiville kaduille kumartavan singlen Auringonlaskun ratsastaja, yhteistyössä kosketinsoitinvelho Esa Kotilaisen kanssa. Yhtye julkaisee kevään aikana lisää uutta materiaalia, ja on ahkeran keikkailun ansiosta tällä hetkellä kovemmassa iskussa kuin koskaan.

Kivesveto Go Go
Illan toisena bändinä viestikapulan nappaa kouvolalainen Kivesveto Go Go, joka on tehtaillut modernin päivän maakuntalauluja Pohjola-talon varjoista jo lähes viidentoista vuoden ajan, ja siinä samalla – vähän kuin takaoven kautta – noussut yhdeksi Suomipunkin suosituimmista nimistä. Ja miksei olisi, sillä kyllähän bändin melodisen yksinkertaiset rallit tarttuvat päähän kuin yllytyshullun skidin kieli lätkämaalitolppaan talvipakkasella. Oman lukunsa muodostavat vielä basisti Mannosen nerokkaan arkipäiväiset sanoitukset, jotka kertovat pienen, päähänpotkitun ihmisen ja maailman runteleman ihmisen elämästä vähän niinkuin Hannu Karpo. Jos Gösta Sudqvist olisi tehnyt punkkia niin se olisi varmasti saattanut olla aika lähellä Kivesveto Go Go:n ulosantia. Saatana kutsuu taas meitä kaikkia, kun Kivarit nousee lavalle.

Wasted
Illan viimeisenä yhtyeenä lavalle nousee jo reilusti yli kahdenkymmenen vuoden ajan Suomen suosituimpiin punk-bändeihin lukeutunut Wasted. Joensuussa vuonna 1996 perustettu yhtye oli yksi legendaarisen Combat Rock Industryn kolmesta kivijalasta yhdessä Endstandin ja Manifesto Jukeboxin kanssa, ja ainoa näistä yhtyeistä, joka on edelleen aktiivinen. Wasted palasi viime vuonna levytysrintamalle uudella Modern Lie -pitkäsoitolla, jolla kuullaan suoraviivaisen punkrockin ohella myös tummempia postpunk-vivahteita sekä melodisia hardcore-vaikutteita.

Kaikkien näiden vuosien Wasted on edelleen vihainen, vilpitön, raaka, täynnä energiaa sekä erittäin kovassa keikkakunnossa. Odotettavissa on tuttuun tapaan yhteislaulua ja kollektiivista tuoppien kohottelua, kun The Corner, Concrete Wasteland, Heroes Amongst Thieves, Outsider By Choice ja muut klassikkokappaleet rävähtävät ilmoille.

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

Tiedot

Päivämäärä:
toukokuu 5, 2023
Hinta:
15,00€

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map