Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Virta, Elia Lombardini

to 22.02.

17,00€
Kuvassa erottuu Virta-yhtye tummina hahmoina ikkunasta tulvivassa valossa.

VIRTA [JAZZ / POST-ROCK / ELECTRONICS]
ELIA LOMBARDINI [POST-CLASSIC / ELECTRONICS]

Erik Fräkin, Antti Hevosmaan ja Heikki Selamon muodostama Virta tunnetaan elämyksellisistä keikoistaan sekä omintakeisesta äänipaletistaan, jota on vaikea ahtaa yhteen tyylilokeroon. Bändin uniikki tapa yhdistellä ambienttia elektronista musiikkia pohjoismaiseen jazzperinteeseen, post-rockiin ja psykedeliaan on vailla vertaansa.

Viime vuosien ajan Virta on käynyt läpi metamorfoosia, jonka seurauksia syksyllä julkaistu Horros-albumi (Svart Records, 2023) heijastaa. Albumillaan bändi jatkaa musiikillista tutkimusmatkaansa yhä syvemmälle hämärän rajamaille. Rumba nimesi vuoden 2019 Jazzfemmalla palkitun yhtyeen “tulevaisuuden kulttibändiksi” ja Savon Sanomat “sukupolvensa suunnannäyttäjäksi”.

Elia Lombardini on suomalais-italialainen säveltäjä, tuottaja ja viulisti. Lombardini on tuttu monien kotimaisten kärkiartistien levyiltä ja keikoilta (mm. Ruusut, Vesta, Karina) sekä tuottajana mutta hänen omaa soolomateriaaliaan on päästy kuulemaan vasta viimeisen vuoden aikana.

Säveltäjänä Lombardini asettuu luonnollisesti suomalaisten säveltäjien jatkumoon mutta hänen tuotannossaan kuuluvat myös elektronisen musiikin vaikutteet ja vertailukohdiksi voikin ottaa tekijöitä kuten Nils Frahm, Max Richter, Ryuichi Sakamoto sekä muut post-klassisen musiikin tekijät. Lombardinin debyyttilevy In Death and the Hunger for a Thousand Lives julkaistiin kesällä 2022, jonka jälkeen Lombardini on esiintynyt mm. Saksassa, Hollannissa, Islannissa ja Norjassa sekä soittanut useita ylistettyjä festarikeikkoja Suomessa.

www.virtaband.com/
www.elialombardini.com

Testaa:
Virta – Sininen
Elia Lombardini – Flowers of Life

Aikataulut:
19:00 ovet auki
19:30 Elia Lombardini
20:30 Virta

Ennakkomyynti päättyy tuntia ennen ovien aukaisua.  Varaathan saapuessasi riittävästi aikaa pääsylippujen tarkistukseen ja eteispalvelussa asiointiin.

Liput:
17€ ennakkoon
20€ ovelta

Esteettömyys:
Keikkasali sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Ylös pääsee kulkemaan vain portaita pitkin, joita on yhteensä 35. Salissa kynnyksiä. Ei inva-wc:tä.

K-18

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

Tiedot

Päivämäärä:
to 22.02.
Hinta:
17,00€

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map