Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Turku Jazz Orchestra X Zappa X Antti Koivula

to 11.04.

Turku Jazz Orchestra
Ville Vannemaa – kapellimestari
Antti Koivula – laulu

Huhtikuussa kuullaan Turku Jazz Orchestraa ensimmäistä kertaa Utopia-klubilla!

Maamme eturivin mieslaulutaiteilijoihin kuuluva Antti Koivula hyppää amerikkalaisen säveltäjä Frank Zappan teosten laulusolistitontille, nyt ensimmäistä kertaa Suomessa big bandin säestyksellä. Popia, taidemusiikkia ja rhythm & bluesia ilmaisussaan yhdistelevä Koivula, jonka intensiivisin Zappa-kausi oli miehen omien sanojen mukaan ala-asteella, on vienyt hänet esittämään säveltäjän ohjelmistoa FZMBP-yhtyeen kanssa kotimaan rock- ja jazz-klubeilta aina ulkomaille asti jo parinkymmenen vuoden ajan. Zappan moninainen lauluohjelmisto sopii tälle ääniakrobaatille siinä määrin hyvin, että jopa Zappan pojan Dweezilin tiedetään kalastelleen Koivulaa Zappa Plays Zappa-yhtyeeseensä solistiksi.

Tuoreista Zappan musiikin big band -versioista vastaavat mestarit Mikko Hassinen, Sampo Kasurinen ja tietysti Ville Vannemaa, joka myös johtaa orkesteria konsertissa.

LIPUT: Tiketti
Peruslippu 29 €
Eläkeläiset 27 €
Opiskelijat 15 €
Ryhmälippu (10 henkilöä tai enemmän) 25 €

Esteettömyys:
Keikkasali sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Ylös pääsee kulkemaan vain portaita pitkin, joita on yhteensä 35. Salissa kynnyksiä. Ei inva-wc:tä. Seisomakatsomo (istumapaikkoja rajoitetusti salin takaosassa).

K-18

Tiedot

Päivämäärä:
to 11.04.

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map