Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Telmu 10+1v: Arppa, Yournalist, Farah, Ruissalo Amping

su 17.04.

18,00€

Turun Elävän Musiikin Yhdistys, Telmu ry juhli viime vuonna kymmenen vuoden taivaltaan, mutta varsinaiset juhlat jäivät sattuneesta syystä pitämättä! Näinpä pandemian hellittäessä otettaan yhdistys marssittaa Utopian lavalle pääsiäissunnuntaina 17.4. yhden tämän hetken suosituimmista kotimaisista indie-artisteista Arpan sekä paikalliset yhtyeet Yournalistin, Ruissalo Ampingin ja Farahin.

18.00-20.00 Happy Hours Utopian kellarissa
20.00 Ovet 3krs
20.30 show Farah
21.30 show Ruissalo Amping
22.30 show Journalist
23.30 show Arppa

 

Arppa:
Vilpittömällä musiikillaan hurmaava Arppa on kovassa nosteessa oleva artistitulokas. Arpan musiikki on ajatonta ja tekstit kuin liikkuvaa kuvaa.

Arppa on haalinut ympärilleen sukupolvensa hurmaavimmat soittoniekat, minkä ansiosta hänen tunnelmallisten tekstien ympärille on rakentunut kaunis ja eheä äänimaailma sekä energinen improvisaatioon perustuva live-elämys vailla vertaansa.
Arpan yhtyeessä vaikuttavat muusikot Ville-Veikko Airaniemi, Antti Ahoniemi sekä Okko Saastamoinen. Yhtyeen levyttäessä mukaan astuu Väinö Karjalainen tuottajan roolissa.

Arppa julkaisi toisen albuminsa ”Kinovalon alla” 24. syyskuuta 2021.

Yournalist:
Yournalist on turkulainen superbändi. Yhtye on julkaissut kaksi albumia, kaksi EP:tä sekä monenkirjavan tukun musiikkivideoita. Vaikkakin yhtyeen studiojulkaisut ovat laajalti kiiteltyjä, Yournalist tunnetaan ehkä kuitenkin parhaiten yllätyksellisistä ja ruudikkaista live-esiintymisistään. Dino Mansik -yhtyeen Mikko M. Koskinen sekä Traffic Islandin Oskari ja Santeri Ruohonen perustivat Yournalistin terapiabändiksi jo mainetta niittäneiden yhtyeidensä rinnalle. Ryhmään kuuluu myös tätä nykyä Ilmari Aitoaho. On käynyt selväksi, että terapian tarpeessa ollaan edelleen, sillä Yournalist valmistelee parhaillaan kolmatta levyään.

Farah:
Farah on turkulainen nelihenkinen rouhean ja groovaavan musiikin sanansaattaja. Yhtyeen mehukas yhdistelmä soulia, funkia, rockia sekä poppia vie kuulijan hempeileviin kesäiltoihin ja saa humppakengät liikkeelle. Kiihkoa ja tykitystä luvassa, aina!

Ruissalo Amping:
Ylistäviä arvioita debyyttialbumillaan “Tähtien suojatit Maan povella” debyyttialbumillaan kerännyt Ruissalo Amping on kaunista musiikkia Turusta, musiikkikansan kielellä shoegazea. Biisit ovat heliseviin ja/tai jyliseviin kitaravalleihin upotettuja ihania, herkän mahtipontisia pop-kappaleita. Ruissalo Ampingin taustalla on turkulaisista yhtyeistä kenties tuttu Samuli Virtanen.

Tiedot

Päivämäärä:
su 17.04.
Hinta:
18,00€
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://fb.me/e/1fITVewD8

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available