Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tehdasasetus w/ MILLA LEHTO

la 18.06.

TEHDASASETUKSEN PALAUTUS
Vihdoin on koittanut se hetki, että tapahtumia voi järjestää normaalisti. Klubi-iltamme lanseeraus on mennyt useamman kerran jäihin, kun covid-aallot pyyhkäisivät maailman ylitse. Nyt rajoitusten poistuttua, tämä jää sulatetaan kunnolla ja päästään joraamaan aamuyöhön asti. Joraaminen tapahtuu tällä kertaa Turun Utopian kolmannessa kerroksessa. Illan aikana luvassa läskiä teknojynkettä, rytmikästä housea, rikottuja biittejä, tarttuvaa techiä yms! Eli kovaa ajoa asiallisella otteella.
Musiikista vastaa:
Milla Lehto
Nepson
Zatotech
Heikki Coola
Paikalla myös VJ Turu Sanoma, joka vastaa päräyttävistä visuaaleista
Liput: 10€
Aika: 22-04
Pvm: 18.6.22
Sijainti: Utopia, Humalistonkatu 8
// Tehdasasetus on uusi turkulainen klubikonsepti, jonka pyrkimyksenä on tuoda rave-kulttuuria kartalle, sekä palauttaa se entiseen loistoonsa. Skenessä on tapahtunut jakaumaa eri ikäryhmien välillä, joten pyrimme tuottamaan bileitä kaikille tasapuolisesti yhdistelemällä oldschoolia ja modernimpaa meininkiä, hyvän maun rajoissa.
Meidän tapahtumiin kaikki täysi-ikäiset ovat tervetulleita. Tapahtumissamme ei hyväksytä minkäänlaista ahdistelua tai syrjintää

Tiedot

Päivämäärä:
la 18.06.
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/468861878262177

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available