Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Stupidoklubi: Loretta Problem & AT’s Roots & Ramblin’

to 14.04.

Stupido Bookingin kanssa yhteistyössä toteutettu klubisarja Stupidoklubi tuo mielenkiintoisia livebändejä Utopiaan useampana eri iltana.

14.4.2022 Stupidoklubissa lavalle nousevat Loretta Problem ja AT’s Roots & Ramblin’.

18.00-21.00 Happy Hours Utopian kellarissa
21.00 ovet 3krs
22.00 AT’s Roots & Ramblin’
23.00 Loretta Problem

Loretta Problem

Yhtye on perustettu 90-luvun alussa Turussa, mutta löysi ensimmäisen vakituisen kokoonpanonsa Vaasassa muutama vuosi myöhemmin.  1994 Loretta sijoittui toiseksi Rockin SM-kisoissa Kårenilla. 95-97 Kråklund-records julkaisi yhtyeeltä yhden pitkäsoiton, Celebrate Now ja sekä Celebration Song/I gotta Go ja Faraway/Justice Or Crime singlet.

Yhtye keikkaili ympäri Suomea ravintoloissa ja festareilla. Mahtuipa mukaan muutama TV-esiintyminenkin. Silloinen Loretta hajosi ikävästi riitoihinsa 1997.

Vuonna 2016 yhtye kokosi rivinsä ja julkaisi Welcome To The Circus-singlen ja siitä tehdyn videon. Seurasi joitakin keikkoja, mutta miehistön vaihdokset ja asuminen eri paikkakunnilla söivät bändin motivaatiota. Jonkinlainen väliaikaiskokoonpano julkaisi 2019 The Waltz Of My Drunken Dream- singlen joka valittiin London Celtic Punks-sivuston toimesta vuoden 2019 kolmanneksi parhaaksi Celtic-punk single julkaisuksi.

Bändi toiminnan siirryttyä kokonaan Vaasasta takaisin Turkuun 2020 muodostui nykyinen kokoonpano. Yhtye on  julkaissut singlet ja videot kappaleista It’s Your Bloody Fault (2020), Another Kind Of Love Song (2020) ja This is My Way (2021).

Facebook: https://www.facebook.com/lorettaproblem

 

AT’s Roots & Ramblin’

AT’s Roots & Ramblin’ on nuori ja energinen trio, omalla uniikilla soundillaan ja freshillä kosketuksellaan rock’n’rolliin. Yhtye julkaisee uuden albumin nimeltään ”Golden Lane” 29.10.2021, joka on ehjä kokonaisuus perinteikästä rock-, swing-, jazz-, big band-, roots-, ’country ja rhythm’n’blues -musiikkia. Levyn nojaa isoihin sovituksiin ja pelkistettyyn, mutta samaan aikaan massiiviseen, soundimaailmaan.

Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa ’Notes From The Backwoods’ toukokuussa 2019 ja kiersivät kotimaan lisäksi mm. Ruotsissa Fatboyn kanssa sekä Englannissa Rockabilly Rave -festareilla. Bändi on tunnettu energisistä keikoistaan.

AT’s Roots & Ramblin’ julkaisi pitkään odotetun toisen albuminsa ”Golden Lane” perjantaina 29. lokakuuta. Nuori ja energinen yhtye kuvailee musiikkia termeillään ”swingin’ rock’n’roll” ja albumi on ehjä kokonaisuus perinteikästä rock-, swing-, jazz-, big band-, roots-, ’country ja rhythm’n’blues -musiikkia.

Levyn nojaa isoihin sovituksiin ja pelkistettyyn, mutta samaan aikaan massiiviseen, soundimaailmaan. Albumi sisältää neljä single -kappaletta, joista kolme on listattu suurelle ”Rockabilly Mania” -soittolistalle ja kaikki soineet ympäri maailmaa radioissa.

Tästä levystä ei energiaa puutu. Focus- ja albumin nimikkoraita on vauhdikas countryrock -kappale, joka kertoo artistin päämäärätietoisesta unelman toteuttamisesta ja kiteyttää koko levyntekoprosessin ja lopputuloksen: ”But sorry world, I don’t have a plan B”.

Facebook: www.facebook.com/atsrootsnramblinofficial

Instagram: www.instagram.com/atsrootsnramblinofficial

Spotify: https://open.spotify.com/artist/3FnRBegmzhj8yb0emWQq6O?si=LaBRk0gXTtqDhl9U2i2Q8Q

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCwaA47Qy1eNyS9Heg1wDpIw

Tiedot

Päivämäärä:
to 14.04.
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://fb.me/e/2JqxLdXQl

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available