Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Stupidoklubi: Katujen Äänet & Vihan Muna

pe 6.05.

8,00€

Stupido Bookingin kanssa yhteistyössä toteutettu klubisarja Stupidoklubi tuo mielenkiintoisia livebändejä Utopiaan useana eri iltana. 6.5. Utopian 2. kerroksen lavan ottavat haltuun Katujen Äänet ja Vihan Muna.

”Suomipunkin uudet sankarit ovat saapuneet!” julistaa Juhani Kenttämaa Ylex:n nettisivuilla. Vuonna 2010 Vantaalla perustettu Katujen Äänet soittaa omien sanojensa mukaan romanttista uuden aallon punkia. Katujen Äänten soundissa kaikuukin vaikutteita uuden aallon kulta-ajoista, ja bändin motto on: ”Se mikä toimi 70-80-luvuilla toimii vieläkin. Paitsi Neuvostoliitto.” Uusin LP Kaiken Jälkeen ilmestyi 12.11.2021.

Vihan Muna on turkulaisen ja suomalaisenkin UG-punkin uranuurtaja. 42 vuoden odottelun jälkeen, yhtye julkaisi kehutun esikois-LP:nsä Kiihtyneessä mielentilassa marraskuussa 2020. (“Albumi on ajoittain kova pala ja aiheuttaa levottomuutta. Jopa niin paljon, että tekisi mieli jättää kuuntelu sikseen. Jokin mystinen ainesosa pitää kuitenkin otteessaan ja lopulta olen täysin myyty. En tiedä mitä ovat Munat puuroonsa laittaneet, mutta ainakin resepti toimii.”, Soundi 1/21, ****, Virpi Suomi).

Nyt 6.5. Vihan Muna julkaisee uuden pitkäsoittonsa, Ajan sävel. Uusi single ja video (UG-säteily on runsasta ja vaarallista) kuunneltavissa ja nähtävillä 20.4.

Liput: 8€ ennakkoon, 10 € ovelta

Tiedot

Päivämäärä:
pe 6.05.
Hinta:
8,00€
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://fb.me/e/1P5hFUfpu

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available