Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

St. Aurora, ARTKILLS, Split Iris

lokakuu 29, 2022

10,00€
St aurora

St. Aurora on Helsinkiläinen alternative rockia soittava yhtye, joka yhdistelee 2000-luvun punk-rock vivahteita metalcoreen ja moderniin rockiin. Melodramaattisen taiteelliset kappaleet toimivat vastapainona lavalla todistettavaan villiin sirkukseen, jossa päät ovat irti ja sukat väärissä jaloissa.
St. Aurora julkaisi keväällä 2021 esikois EP:nsä ja on tällä hetkellä viimeistelemässä toista viiden kappaleen EP:tä.

ARTKILLS on vuonna 2020 perustettu alternative-metallia soittava yhtye. Yhtyeen musiikissa yhdistyy niin raskaan musiikin teknisyys, kuin myös tarttuvat ja mukaansatempaavat laulumelodiat. ARTKILLS on raikas lisä Suomen raskaamman musiikin sceneen ja vaikka yhtye on matkansa alkupäässä, tästä kokoonpanosta tullaan vielä kuulemaan!
Split Iris on raumalainen progressiivista metalcorea esittävä yhtye, joka yhdistelee elementtejä djentistä, deathcoresta sekä monista muista modernin metallin alatyyleistä. Tämä mikstuuri tyylejä luo bändille oman raikkaan sekä selkeästi tunnistettavan nimikkosoundin, jonka tärkeänä osana ovat taustan ambienssi sekä orkestraatiot, jotka puolestaan tuovat syvyyttä synkkiin, alavireisiin ja draivaaviin riffeihin.

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

Tiedot

Päivämäärä:
lokakuu 29, 2022
Hinta:
10,00€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map