Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SPECTRUM x Turun Baletti x Drag Queen Xenia

joulukuu 1, 2023

6,00€

Ovet 22:00
Ilta päättyy 04:30

Lippu verkkokaupasta 6€ + palvelumaksu, ovelta 7€.

Spectrum on uusi klubikonsepti, joka kantaa ylpeänä kaikkia sateenkaaren värejä. Tapahtuma tuo esille ihmisten ja taiteen monimuotoisuutta, ilman ennakkoluuloja. Spectrumissa mikään ei ole tabu, eikä mitään sensuroida. Voit pukeutua miten haluat, olla miten haluat, kukaan ei oleta sinusta mitään.

Illan aikana lavalla nähdään drag queen Xenia ja tanssiryhmä Afrodisiac. Suomalaisen Drag-taiteen uusin lupaus Xenia on raikas tuulahdus paljettimekkojen ja iskelmä-painotteisten Dragin maailmassa. Unohda pitkät mekot, Xenia viihtyy paremmin bikineissä, pukeutuen trendikkäästi ja sopivan mauttomasti. Xenia on räväkkä katseenkääntäjä, joka maksimoi showssaan naisellisuuden, silmiähivelevän pukuloiston, sekä energisen tanssin, eikä jätä ketään kylmäksi!

Tapahtumassa on tarjolla myös Turun Baletin järjestämä Kinky Lounge, erillinen tila jossa voi tutustua fetissien ja BDSM:n maailmaan. Kinky Loungessa valokuvaaminen on ehdottomasti kielletty – HUOM! Valokuvaaminen ON sallittua muualla.
Aiempaa kokemusta ei tarvita, eikä mihinkään painosteta. Voit vain katsella, kevyesti kokeilla, tai heittäytyä täysillä mukaan – Baletin staff on valmiina opastamaan laitteiden käytössä!

Musiikista vastaa Dj Tia Ottman. Tia on tuttu kasvo esimerkiksi Helsingin DTM:stä ja Ääniwallista. Lähellä Tian sydäntä on 90-luvun RnB, funky house, sekä monet genret breakbeatistä triphopiin.

Kunnioita toisen henkilökohtaista fyysistä ja psyykkistä tilaa. Et voi tietää toisen rajoja kysymättä niistä. Kysy siis ennen kuin esimerkiksi kosket toiseen.
Älä oleta kenenkään seksuaalisuutta, sukupuolta, kansallisuutta, etnisyyttä, uskontoa, arvoja, sosioekonomista taustaa, toimintakykyä tai terveydentilaa. Kunnioita pronomineja ja nimiä.
Älä kommentoi toisen kehoa. (Myös kehuksi tarkoittamasi sanat voivat loukata)
Puutu häirintään. Ilmoita häirinnästä välittömästi järjestyksenvalvojalle.

Tila ei ole esteetön.

K18

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

Tiedot

Päivämäärä:
joulukuu 1, 2023
Hinta:
6,00€

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map