Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rattus, Bastards, Crackwhore

pe 19.01.

16,00€

RAJU KEIKKA UTOPIASSA!

Rattus on vuonna 1978 perustettu vilppulalainen punk-yhtye. Runsaasti myös ulkomailla keikkaillut yhtye lopetti toimintansa vuonna 1988 ja kasasi itsensä uudelleen 2000-luvun alussa. Rattus julkaisi uuden 14 kappaletta raivoisaa punkkia sisältävän albuminsa ”Rikki” vuoden lopussa.

Keikalla mukana myös vuonna 1981 perustettu Bastards, joka luetaan kuuluvaksi Suomen ensimmäisiä hardcore punk -yhtyeisiin. Bastards teki myös ensimmäisenä suomalaisena hardcore punk -bändinä Euroopan kiertueen vuonna 1983. Svart Records julkaisee joulukuussa Bastardsin koko 80-luvun tuotannon täydennettynä demo- ja liveäänityksillä kuuden LP:n ja kolmen CD:n bokseina.

Niin ikään Rattuksen ja Bastardsin tavoin, on Tinatuopin tuoksuinen kestosuosikki Crackwhore myös julkaisuhuumassa. Bändiltä on luvassa pitkästä aikaa uutta musiikkia sekä musavideo!

Aikataulut:
21:00 ovet auki
22:00 CRACKWHORE
23:00 BASTARDS
00:00 RATTUS

Ennakkomyynti päättyy tuntia ennen ovien aukaisua.  Varaathan saapuessasi riittävästi aikaa pääsylippujen tarkistukseen ja eteispalvelussa asiointiin.

Liput:
16€ – http://utopiaclub.fi
20€ ovelta, mikäli jäljellä

Esteettömyys:
Keikkasali sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Ylös pääsee kulkemaan vain portaita pitkin, joita on yhteensä 35. Salissa kynnyksiä. Ei inva-wc:tä.

K-18

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

Tiedot

Päivämäärä:
pe 19.01.
Hinta:
16,00€

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map