Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Penniless, Pelkkä Väliviiva -duo, Ficus Generation

pe 9.02.

16,00€

Penniless – viisikko seikkailee jälleen

Kaksi vuotta studion uumenissa on takana ja nyt on aika palata maan pinnalle. Penniless aloittaa keikkailun ja julkaisee vuoden 2024 alussa yhdennentoista albuminsa. Yhtye nauttii edelleen musiikinteosta sekä yleisön kohtaamisista livenä ja uuden levyn materiaalia tullaankin kuulemaan Utopian keikalla. “Ego Catastrophe” nimeä kantava tuleva lätty luo uutta ja kumartaa samalla yhtyeen esikuville sekä lapsuuden sankareille.

Ennen Nakkilasta ponnistavaa, Karmarockin käryistä spektaakkelia esiintyy Sur-Rurin kitaristi-laulajana ja kuvataiteilijana tunnetun Ville Vuorenmaan ja mm. Sister Flosta tutun Jarno Alhon muodostama Pelkkä Väliviiva -duo. Musiikki on apeaa ja runollisen vähäeleisesti soljuvaa. Tykkäätte kyllä tästä. Illan ensimmäisenä esiintyjänä on paikallinen Ficus Generation. Yhtye kertoo olevansa rokkibändi Turusta. Mikäli Sonic Youth olisi turkulainen, olisi se myös rokkibändi Turusta.

Penniless vokalisti Ossi Alisaari kuvailee yhtyeensä livemenoa sanoilla “Kaljat seinälle ja rokkenroll”. Kyseessä lienee kuitenkin vain tarjoiluehdotus, joten kaadetaan ne kaljat kuitenkin kurkkuun ja nautitaan hyvästä keikkaillasta! Keikkojen jälkeen iltaa voi mainiosti jatkaa Utopian alakerrassa yökerhoilun merkeissä.

Aikataulut:
21:00 ovet auki
22:00 Ficus Generation
23:00 Pelkkä Väliviiva -duo
00:00 Penniless

Ennakkomyynti päättyy tuntia ennen ovien aukaisua.  Varaathan saapuessasi riittävästi aikaa pääsylippujen tarkistukseen ja eteispalvelussa asiointiin.

Liput:
16€ ennakkoon
19€ ovelta

Esteettömyys:
Keikkasali sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Ylös pääsee kulkemaan vain portaita pitkin, joita on yhteensä 35. Salissa kynnyksiä. Ei inva-wc:tä.

K-18

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

Tiedot

Päivämäärä:
pe 9.02.
Hinta:
16,00€

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map