Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pekka Nisu

pe 2.02.

15,00€

Sydänmaarockia esittävä Pekka Nisu valloittaa helmikuun alussa Utopian lavalla uuden levynsä merkeissä. Vuonna 2020 lopettaneen Pimeys-yhtyeen laulaja-kitaristina tunnetun laulaja-lauluntekijän tuleva albumi on hänen kolmas soololevynsä.

Musiikissa yhdistyvät persoonallisella tavalla countryvaikutteinen rock ja tarinat, jotka sijoittuvat suomalaisen maaseudun peltomaisemiin ja pikkukaupunkeihin. Uusi albumi on koskettava ja kirkas kuvaus maaseudun nykytilasta. Levyn tarinoissa yksityisestä kokemuksesta tulee yhteinen.

Nisun energisen ja sielukkaan yhtyeen esiintymiset ovat kohottavia ja vapauttavia. Bändissä soittavat Jukkis Virtanen (basso), Axel Virkkunen (kitara), Julius Sihvonen (koskettimet) ja Ville Hatanpää (rummut).

Liput:
15€ ennakkoon
17€ ovelta

Aikataulu:
20:00 ovet auki
21:00 PEKKA NISU

Ennakkomyynti päättyy tuntia ennen ovien aukaisua.  Varaathan saapuessasi riittävästi aikaa pääsylippujen tarkistukseen ja eteispalvelussa asiointiin.

Esteettömyys:
Keikkasali sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Ylös pääsee kulkemaan vain portaita pitkin, joita on yhteensä 35. Salissa useita kynnyksiä. Ei inva-wc:tä.

K-18

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

Tiedot

Päivämäärä:
pe 2.02.
Hinta:
15,00€

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map