Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Pedro | Jaakko Kulta | Sonia

la 7.09.

17,50€
Pedro

Ovet 22:00

Show 22:30

Ennakkolippu sisältää narikan (3.50€).

Pedro on tuoreen soundin ja vangitsevan liven omaava musiikin moniosaaja, joka yhdistää modernin R&B:n ja elektronisen musiikin underground-klubeilta. Pedron keikat täyttyvät aidolla ja kiehtovalla tunnelmalla, kun artistin helposti lähestyttävä ja lämmin energia tarttuvat yleisöön.

Jaakko Kulta ammentaa orgaanisiin pop-kappaleisiinsa inspiraatiota vanhemmasta suomirockista. Artistin kitaravetoiset kappaleet nojaavat tarkkanäköiseen kerrontaan parikymppisen elämästä sekä tarttuviin, ajattomuutta huokuviin melodioihin.

Sonia on sielukkaalla ja hunajaisella lauluäänellään lumoava artistitulokas. Alternatiivisen popin maastossa liikkuvan artistin musiikissa voi kuulla vaikutteita niin 070 Shakesta kuin Jordan Rakeista. Sonian livet ovat intiimejä ja vievät yleisöstä jokaisen mukanaan valloittavalla energiallaan.

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Pedro | Jaakko Kulta | Sonia
Lippu sisältää narikan 3.50€
17,50
350 lippua jäljellä

Tiedot

Päivämäärä:
la 7.09.
Hinta:
17,50€

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map