Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pariisin Kevät (loppuunmyyty)

pe 12.04.

28,00€

Yli neljän vuoden levytystauon pitänyt Pariisin Kevät huhtikuussa Utopiassa! Varmasti riemukkaan hypnoottisella keikalla tullaan kuulemaan fanien iloksi uutta musiikkia. Liput keikalle myynnissä 20.11. klo 09:00 alkaen Utopian verkkokaupassa.

Jo vuodesta 2007 yhteensä seitsemällä albumilla ja unenomaisilla musiikillisilla maailmoillaan ihmisten sieluihin porautunut Pariisin Kevät on onnistunut vuosien mittaan uudistumaan kadottamatta omaa, leimallista tyyliään. Yhtyeen melankolisen tanssittava musiikki on hurmannut sekä koukuttavilla melodioilla että Arto Tuunelan omaleimaisilla lyriikoilla. Esimakua keväällä 2024 julkaistavalta kahdeksannelta studioalbumilta antava “Haaveet, haaveet” kertoo Tuunelan mukaan tutun ja turvallisen hylkäämisestä ja halusta mennä kohti tuntematonta: “Mä luulen, että tämän biisin ja tulevan albumin tunnistaa Pariisin Kevääksi nopeasti, vaikka sillä ei toisteta jotain, mitä me ollaan jo aiemmin tehty. Mä oon melko varma, että tulevat laulut yllättää positiivisesti Pariisin Kevään ystävät. Ja ehkä muutaman vihaajankin.” Aikanaan Ilosaarirockista 10 000 ihmisen edessä yhtyeenä debytoinut Pariisin Kevät julkaisi viimeisimmän, “Reuna”-albuminsa vuonna 2019 ja on sen jälkeen viettänyt aikaa uutta musiikkia luoden.

(kuvat: Hayley Le)

Liput 28€ (+pm) myynnissä ma 20.11. alkaen Utopian verkkokaupassa!

Ennakkomyynti päättyy tuntia ennen ovien aukaisua.

Aikataulu:

20:00 ovet auki
21:30 PARIISIN KEVÄT

Keikka on loppuunmyyty. Varaathan saapuessasi riittävästi aikaa pääsylippujen tarkistukseen ja eteispalvelussa asiointiin.

 

Esteettömyys:
Keikkasali sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Ylös pääsee kulkemaan vain portaita pitkin, joita on yhteensä 35. Salissa kynnyksiä. Ei inva-wc:tä.

K-18

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

Tiedot

Päivämäärä:
pe 12.04.
Hinta:
28,00€

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map