Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

ORKIDEA – 30 YEARS OF DJING – TOUR

la 10.12.

ORKIDEA – 30 YEARS OF DJING – TOUR
Orkidean 30-vuotisen uran juhlakiertue saapuu Turkuun Utopia-klubille. Luvassa on kaupungin tämän vuoden unohtumattomimmat bileet, jota varten rakennetulla megasetillä kuuluvat 30-vuotisen taipaleen vaikuttavimmat house-, trance- ja techno-hitit.

Orkidean 30 vuoteen mahtuu lukemattomasti kohokohtia: 7 kertaa Suomen paras DJ, yli 2000 keikkaa 6 mantereella, 5 albumia, stagen jakaminen Tieston, Arminin, Eric Prydzin ja Faithlessin kanssa ja loputon määrä musiikista hymyilevää kasvoa.

Esiintyjäuran viides Suomen kiertue käynnistyi syyskuussa maagisella 30 tunnin DJ-keikalla Helsingin Ääniwallissa. Kiertue juhlistaa Orkidean pitkää ja intohimoista DJ-uraa, minkä myötä hänestä on tullut yksi Suomen rakkaimmista ja menestyneimmistä elektronisen musiikin artisteista. Suomesta kiertue jatkaa klubimaailman ykköskohteisiin, mm. Amsterdam Dance Event, Fabric London, Cafe Del Mar Ibiza ja Pure Trance Miami.

Sitä ennen yhteinen matka jatkuu Turkuun ja Utopia-klubille lauantaina 10.12.2022. Orkidean rinnalle nousevat kaupungin omat legendaariset DJ:t, mm. Seb, Chantola, Lank, Will Dragen, Homegrove ja Basile Renaud sekä paljon muita.

DJ ORKIDEA
Tapio “DJ Orkidea” Hakaselle musiikki ei ole koskaan ollut vain ura, vaan tapa yhdistää, luoda, antaa ja vastaanottaa. Hänen “forward forever – backward never” -mottonsa on johtanut unohtumattomiin tapahtumiin ja tanssimusiikkielämyksiin, joita maassamme on koskaan koettu: Unity, Pacifique, Classical Trancelations, Orkidea & Friends, Helsinki Clubbing-näyttely, 25 Years of Dance-risteily… Hänen musiikillinen uransa on luonut ääniraitoja euforisiin hetkiin tanssilattialla klassikoilla, kuten Unity, Beautiful, Nana, Killa ja Forward Forever.

Aika rientää, kun tekee sitä, mitä rakastaa. 15-vuotias Tapio ja hänen ystävänsä järjestivät ensimmäiset laittomat reivit Helsingissä vain hetki sitten. Eikä siitä ole kauaa, kun Love Parade ja Ibiza ensi kertaa häkelsivät ja inspiroivat. Orkidean lempi-DJ Sasha soitti Unity-biisin BBC1:n uudenvuoden lähetyksessä aivan juuri, eikä siitä ei ole kuin pari vuotta, kun Orkidea remixasi Tiestoa, toi Eric Prydzin Suomeen ja isännöi omaa lavaa Weekendeillä.

Tapion kohdalla suurin tavoite on kuitenkin ollut selvä alusta saakka: elää elämä tuoden ihmisiä yhteen musiikin, strobon ja savun voimin.

Biitti ei pysähdy koskaan. Se johdattaa meidät takaisin tähän hetkeen, ja juhlakiertueeseen, joka kokoaa unohtumattomaan yöhön tanssimusiikin ystävät yli sukupolvien.

Forward forever, backward never.

The story so far: Oranssi, Lepakko, Q, Maa, Taivas, Unity, Nylon, Pacifique, JACK at Kerma / Kuudes Linja / Redrum, Renaissance, Labyrinth Live, Radio Unity, Taika, One Minute Rave, Cafe del Mar, 23 Hour Set at Redrum, Eric Prydz at LOVE, Orkidea & Friends, Killa Remix, YearZero, Flight 643 Remix, Beautiful, Metaverse, Nana, Forward Forever, Pure Trance, 25 & 26 Years of Dance, Skidit Disko, YleX, Helsinki Clubbing, Classical Trancelations, In Search of Sunrise, VII, 30 Hour Set at Ääniwalli…

EVENT INFO

∘ Orkidea 30 Years of DJing Tour – Turku

∘ PVM: 10.12.2022

∘ Aika: Saturday 22:00pm to Sunday 05:00am

∘ Venue: Utopia & UGKlubi, Humalistonkatu 8, Turku

LINE UP

∘ ORKIDEA (Unity, Pacifique, Jack)

∘ Seb (Klubi, Choon!, Progress, Club Fantasy)

∘ Chantola (Cool Kids Listen To House)

∘ Basile Renaud (choon!, Club Fantasy, rubiX)

∘ Lank (DiivaUG, Superfint)

∘ Homegrove (X-Rust)

∘ Defa (Pinky)

∘ Apa (Society, Monopoli)

∘ Will Dragen

∘ Chaveta (HouseX)

∘ Fjunu (Camari Club)

∘ Heikki Coola & Nepson

∘ Djademi

∘ Zikiwiki

∘ Artsi

LIPUT

Ennakkolippuja saatavilla www.utopiaclub.fi

∘ Ennakko 15 euroa

∘ Ovelta 20 euroa

∘ VIP-liput 200 e
sisältää:
+ 4 hlön sisäänpääsyn
+ pöytäpaikan 4 hlölle
+ 1 plo vodka + blandikset

https://www.instagram.com/ugklubi/
https://www.instagram.com/utopiastage/
https://www.facebook.com/utopiaturku

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Ennakkolippu
15,00
213 lippua jäljellä
VIP
sisältää: + 4 hlön sisäänpääsyn + pöytäpaikan 4 hlölle + 1 plo vodka + blandikset
200,00
5 lippua jäljellä

Tiedot

Päivämäärä:
la 10.12.
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map