Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

October Tide (SWE) & Shade Empire + Special guest: Cryptic Hatred

to 5.09.

20,00€

Ruotsalainen death doom -yhtye October Tide saapuu Suomeen Syyskuussa co-headline kiertueelle kotimaisen Shade Empiren kanssa. Molemmat yhtyeet ovat tien päällä viime vuonna julkaistujen levyjensä kanssa. Utopiassa erityisvieraana tuore death metal yhtye Cryptic Hatred, joka julkaisee heinäkuussa toisen albuminsa.

October Tide on ex-Katatonia kitaristi Fredrik Norrmanin ja laulaja Jonas Renksen perustama yhtye, joka yhdistelee death ja doom metallia pitäen raskaassa soundissaan melankolisen tunnelman melodioiden saattelemena. Vuosikymmenien aikana yhtyeen jäsenistö on vaihtunut musiikin kehittyessä, mutta Norrman on pysynyt yhtyeen vetäjänä.

Yhtye julkaisi uusimman albuminsa ”The Cancer Pledge” juuri lokakuussa 2023 ja saapuu nyt Suomeen ensimmäistä kertaa levyn ilmestymisen jälkeen.

Yhtyeen kitaristi Norrman kuvailee levyä:

” Se on suora jatkumo edelliselle levylle. Vähemmän doomia ja enemmän death metalia, tosin melodista ja muutamalla lisäkerroksella. Olen hakenut inspiraatiota levyistä, joita kuuntelin varttuessani 80- ja 90-luvulla, mutta se kuulostaa silti October Tideltä.”

https://www.youtube.com/watch?v=3vjhW5b2m74

Shade Empire on kotimainen death metalista inspiraationsa ottava yhtye jonka musiikki seikkailee tunnelmallisen ja melodisen death metallin parissa oman soundinsa kanssa. Yhtye julkaisi uusimman levynsä Sunholy vuonna 2023, joka on pitkän työn taideteos. Levy on kokonaisvaltaisin Shade Empiren julkaisu, jonka sanoituikset ovat Jonestown tragedian inspiroimia heijastettuna maailman nykytilanteeseen.

https://www.youtube.com/watch?v=Xmn1fXZEWB8

Cryptic Hatred on kotimaisen death metallin kuumimpia nousunimiä, jonka uusi levy julkaistaan 5. heinäkuuta. Tuleva albumi on ytimeltään perinteistä death metallia johon on otettu vaikutteita aikaisempaa enemmän eri metallin alagenreistä ja hardcoresta, luoden bändin ainutlaatuisen kryptisen death metal soundin.

https://www.youtube.com/watch?v=6mUHiccrBFs

 

Aikataulu:
18:00 ovet auki

Liput:
20€ (http://utopiaclub.fi)
24€ ovelta, mikäli jäljellä

Varaathan saapuessasi riittävästi aikaa pääsylippujen tarkistukseen ja eteispalvelussa asiointiin.

Esteettömyys:
Keikkasali sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Ylös pääsee kulkemaan vain portaita pitkin, joita on yhteensä 35. Salissa kynnyksiä. Ei inva-wc:tä. Seisomakatsomo (istumapaikkoja rajoitetusti salin takaosassa).

K-18

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Pääsylippu
October Tide (SWE) Shade Empire + special guest: Cryptic Hatred
20,00
347 lippua jäljellä

Tiedot

Päivämäärä:
to 5.09.
Hinta:
20,00€

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map