Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Meemio – Taistelu elintilasta levyjulkkarit + Anniina Auf & Jodi Wild Sound Experiment

marraskuu 3, 2023

Turussa viime vuosien aikana mielenkiintoa herättäneen Meemion toinen albumi “Taistelu elintilasta” ilmestyy 27.10. Tätä genrejä yhdistelevää ikuisuudesta, sukupuolesta, kasveista ja ilmastokriisistä kertovaa teosta pääsee Utopian intiimissä toisessa kerroksessa 3.11. juhlistamaan. Meemion lisäksi lavalle nousevat illan aikana myös maaginen Anniina Auf sekä viileistä synasoundeista tunnettu Jodi Wild Sound Experiment.
MEEMIO:
Meemio on Turussa vaikuttava räppiä ja kokeellista poppia yhdistelevä artisti, joka käsittelee teatraalisessa tuotannossaan muun muassa kasveja, sukupuolta, ulkopuolisuutta, juhlia sekä tulevaisuuden pelkoja ja kipuja. Lavaesiintyjänä Meemio tunnetaan voimakkaasta presenssistään ja lähes ehtymättömästä energiastaan.
JODI WILD SOUND EXPERIMENT:
Jodi Wild on artisti kenen tyyliä on vaikea lokeroida yhteen genreen. Artisti hakee inspiraationsa ympäröivästä maailmasta pyrkien luomaan mahdollisimman kaunista elektronista musiikkia, sielulle ruokaa ja korville karkkia. 2021 syksyllä Jodi Wild julkaisi baleaarisen “Blossom / Epilogue” EP:n. Julkaisu nosti artistin yhdeksi mielenkiintoiseksi tulevaisuuden tekijäksi. 2023 Jodi julkaisi UK-bassomusiikkiin nojaavan “Concrete Heaven” -singlen. Jodi Wild Sound Experiment on artistin analogisiin syntetisaattoreihin pohjautuva livekonsepti. Teemoittain kulkeva kokonaisuus jossa liikutaan jazzimmasta ambientista tanssittavaan breakbeattiin.
ANNIINA AUF:
Anniina Auf on turkulainen esiintyjä, joka maalailee kuvia luonnon, unien ja painajaisten sekä kaupungin maisemista. Elektroninen äänimassa täydentyy lauluäänen, niiden kerrosten, microKorgin ja kitaran symbioosilla. Anniina Auf on julkaissut musiikkia englanniksi, ja viimeisin EP Kevätaspekti julkaistiin viime vuoden keväällä. Auf esittää keikalla myös uudempaa suomenkielistä tuotantoaan.
Alakerta
Ovet 20:30
Liput 5€K-18

Esteettömyys:
Keikkasali sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa. Ylös pääsee kulkemaan vain portaita pitkin, joita on yhteensä 10.

Tiedot

Päivämäärä:
marraskuu 3, 2023

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map