Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Lyyti, Orvokki

pe 10.05.

17,00€

Toivon löytäminen vaikka pohjamutaan uponneista siemenistä on Lyytin musiikin pohjimmainen sanoma. Toukokuussa Utopiassa niin riemukkaat kuin kipeätkin tunteet eletään yhdessä läpi itkun, naurun, tanssin ja yhteislaulun kautta.

Lyytin musiikissa puhuttelevat tekstit yhdistyvät loisteliaaseen soittoon ja tuotantoon. Kappaleet kuten “Mihin voi soittaa?” ja “Ennätyshelteet” ovat nousseet kuvaamaan nuoren sukupolven kokemusta epävarmaan maailmantilanteeseen kasvamisesta.

Ennen Lyytiä uppoamme Orvokin musiikkiin, joka vie meidät hetkeksi johonkin muualle – paikkaan, jonka voi kokea turvalliseksi. Turvallisessa paikassa epämääräinenkin vaikea tunne on helppo kohdata ja käsitellä. Kappaleissa epätavalliset rakenteet ja rytmilliset yllätykset kietoutuvat sähköisenä sykkiväksi uneksi. Orvokki julkaisi debyyttialbuminsa “Kasvotusten” marraskuussa ja esittää levyn kappaleita nyt ensimmäisiä kertoja livenä julkaisun jälkeen.

Aikataulu:
21:00 ovet auki
22:00 Orvokki
23:00 Lyyti

Liput:
17€ (http://utopiaclub.fi)
18€ ovelta, mikäli jäljellä

Ennakkomyynti päättyy tuntia ennen ovien aukaisua. Varaathan saapuessasi riittävästi aikaa pääsylippujen tarkistukseen ja eteispalvelussa asiointiin.

Esteettömyys:
Keikkasali sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Ylös pääsee kulkemaan vain portaita pitkin, joita on yhteensä 35. Salissa kynnyksiä. Ei inva-wc:tä. Seisomakatsomo (istumapaikkoja rajoitetusti salin takaosassa).

K-18

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Pääsylippu
Lyyti & Orvokki / 10.05.2024
17,00
328 lippua jäljellä

Tiedot

Päivämäärä:
pe 10.05.
Hinta:
17,00€

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map