Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

LOVERS LEFT ALIVE, REFUGEES, DAZE DOLLS

joulukuu 30, 2022

LOVERS LEFT ALIVE

Katurockia 20-luvulle vauhdilla vievä nelikko luottaa raakaan ilmaisuun, tarttuviin biiseihin ja tee-se-itse-meininkiin. Mukana on pääkaupunkiseudun rock-, punk-, ja goottiympyröissä pitkään pyörineitä hahmoja.

Stadin ja lähiseutujen rokkilavoja rapsakat pari vuotta hiostanut ryhmärämä on tänä vuonna ehtinyt keikkailemaan ulkomaillakin – kesäkuussa ovia potkittiin sisään Norjassa, ja syyskuun alussa nokat suuntasivat Isoon-Britanniaan parin keikan minirundille Plastic Tearsin perässä.

Nyt tämä vero- ja viisumivapaata musiikkivientiä harjoittava bändi saapuu ekalle Turun-keikalleen!

Lovers Left Aliven viimeisin julkaisu, “Dutch Courage”-EP julkaistiin 25.8.2022. Mukana on Jacobites-henkistä pubirockia, Herman Brood-laina Ganes-paahdolla, sekä yllättävän hyvän kuuloisia harmonioita. Can you dig it?

https://linktr.ee/Llalamf

 

REFUGEES

Syntyi vuonna 2019 Vantaan työmaakontissa. Ryömi Helsingin kaduilla 2020–2021. Koki jälleensyntymisen, äänitti ensimmäisen levynsä ja julkaisi sen vuonna 2022. Refugees on alku, loppu, kaaos ja uudelleensyntymä. Ikuisesti jumissa menneillä vuosikymmenillä, mutta silti edellä aikaansa. Aina skidisti epävireessä, mutta silti tiukin liveshow. Jos ei tiukin, niin vähintään sekavin. Debyyttialbumi I Started A Tragedy (That I Couldn’t Resist) julkaistiin viime huhtikuussa kaikissa isoimmissa musiikin suoratoistopalveluissa.

“Refujen” musiikissa yhdistellään loppuunkulutettuja garagepohjia, hävyttömiä rokkiriffejä ja tarttuvia poppikoukkuja. Vaikutteita on pöllitty yhtyeiltä kuten The Clash, The Replacements ja Queens of the Stone Age.

 

Facebook: https://www.facebook.com/Refugeesband
Instagram: https://www.instagram.com/refugees_yhtye/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6yhuaJjW190Vu4dNcGl0r6?si=OUPM1XOzSvOwMAnchEKK4Q
When she comes around official video: https://youtu.be/W495N1kxR-w

 

DAZE DOLLS

Raakaa rokkia ja vaarallisia tilanteita! Daze Dolls on uudehko räjähtävä bändi Suomen Turusta. 70- ja 80-lukujen rockista vaikutteita kerännyt trio on jo saanut muutaman keikan vyön alle. Studiossakin on käyty bändin debyyttisingle julkaistaan lokakuussa 2022.

https://linktr.ee/dazedolls

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

Tiedot

Päivämäärä:
joulukuu 30, 2022
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map