Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

LimeClub: Fabe, Sebastian Noto, Tactic L., Nupe, Senya

syyskuu 24, 2022

15,00€

Utopian uusi Lime Club starttaa 24.9.2022!

Luvassa suomen ykkös Trap- ja R&B-artisteja pienten festareiden verran.

LIPPUJA SAATAVILLA VIELÄ OVELTA


22:30 Tactic L

23:30 Senya

24:30 Fabe

01:30 Nupe

02:30 Sebastian Noto


FABE

Trap- ja R&B-genrejä omalla luovalla tyylillään yhdistelevä Fabe, on yksi viime viime vuosina suurta kiinnostusta herättäneistä tulokasartisteista. Musiikin parissa monipuolisesti aina kuorolaulusta kitaransoittoon jo lapsesta asti ahkeroinut Fabe on alkujaan kotoisin Pirkkalasta, Tampereen kupeesta.

Sebastian Noto

Sebastian Noto on yksi uuden sukupolven lahjakkaimpia kehittyviä pop-ääniä, niin taidoiltaan kuin tyyliltään. Hän kuuluu ikäluokkaan, joka kanavoi moderneja globaaleja pop- ja R&B-vaikutteita sulattaen ne saumattomaksi osaksi omaa ilmaisuaan. Noto on yksi nimistä, jotka tulevat lähivuosina viemään suomalaista pop-musiikkia yhä lähemmäs kansainvälisiä standardeja. Taitavana laulajana ja luontevana esiintyjänä Sebastian tarjoilee keikoillaan lämmintä ja helposti lähestyttävää tunnelmaa bändinsä tukemana.

Tactic L.
Vaihtoehtoista pop ja R&B -musiikkia tekevä Tactic L on yksi levy-yhtiö Capitol Recordsin tulokkaista. Ennen levytyssopimusta artisti on julkaissut omakustanteena singlen Malibu, sekä vieraillut Sexmanen ja Williamin kappaleilla. Artisti tunnetaan edellämainittujen lisäksi kappaleista saat mut tunteeloppuu ja illat, sekä uusimmasta julkaisusta avaruuteen (feat. Heviteemu & Figaro).

Nupe

Nupe on Helsinkiläinen itsenäinen artisti, joka nousi yleisön tietoisuuteen paremmin vuonna 2021 loppupuolella. Nupe tekee enimmäkseen Rap- / Trap- musiikkia ja artistin tunnetuimpia biisejä ovat tunteeton, itä-Helsinki ja uusin julkaisu Jasmine on myös herättänyt huomiota. Nupen soundi poikkeaa muista mielenkiintoisilla laulu melodioilla ja räppäämisen sekoituksella. Tavoitteena on luoda debyytti mixtape ja olla tulevien vuosien seuratuimpia artisteja Suomessa.

Senya

Senya on lupaava rap- & R&B-artisti, joka haluaa musiikillaan saada ihmiset tuntemaan olevansa oman elämänsä päähahmoja. YleX:n vuoden 2022 läpimurtolistaukseen nostettu Senya julkaisi laajasti artistin vahvuuksia niin laulajana kuin räppärinäkin esittelevän debyytti-EP:nsä helmikuussa 2022. ”Oon sairaan innoissani et pääsen esittelee teille kuka mä oon, mitä mä teen ja miten mä teen sen!”, kertoo Senya.

 

LIPPUJA SAATAVILLA VIELÄ OVELTA

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

Tiedot

Päivämäärä:
syyskuu 24, 2022
Hinta:
15,00€
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map