Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Liisa Akimof & Yökerho, Perttu Lempinen -yhtye

pe 26.04.

20,00€

Liisa Akimof julkaisee tammikuussa viidennen sooloalbuminsa Kaikenlaista uutta tulossa.
– Albumin nimikappale kertoo tulevasta vankilareissustani eikä kuolemanjälkeisestä elämästä, lauluntekijäkonkari nauraa.

Kesällä ja syksyllä julkaistujen sinkkujen merkeissä Liisa Akimof on tehnyt soolokeikkoja, mutta albumin myötä luvassa on bändikeikkoja levyllä soittavien muusikoiden kanssa.

Yökerhossa soittavat Mikko Siltanen (basso), Pekka Tuomi (kitara), Antti Vuorenmaa (koskettimet) ja Sebastian Krühn (rummut). Mikko Siltanen on myös tuottanut uuden albumin, Pekka Tuomi miksannut. Yökerholaiset ovat tuttuja monista muista yhteyksistä kuten Rock Siltanen Group, Amuri, Litku Klemetti, Tiisu, Laura Moisio.

Liisa Akimof & Yökerho lupaa soittaa uusien biisien lisäksi myös vanhempaa Akimofin tuotantoa. On siis kevät!

Perttu Lempinen -yhtye kasvoi syvältä soul- ja rock-musiikin sydämestä, kun joukko intohimoisia muusikoita päätti yhdistää voimansa luodakseen jotakin ainutlaatuista ja sykähdyttävää. 60- ja 70-lukujen musiikillista estetiikkaa, voimakkaita melodioita, New Wave -rockia.

“Sanoituksemme käsittelevät ihmisen elämänmatkallaan kohtaamia haasteita, ratkaisuja ja ratkaisemattomuutta. Voittoja, häviöitä ja rakkautta. Pyrimme luomaan kappaleita, jotka jättävät jäljen kuulijoiden sydämiin. Ja ehkä saada heidät tuntemaan etteivät ole ajatuksineen ja tunteineen yksin” – yhtye kertoo.

Aikataulu:
21:00 ovet auki
21:30 Perttu Lempinen yhtye
22:30 Liisa Akimof & Yökerho

Varaathan saapuessasi riittävästi aikaa pääsylippujen tarkistukseen ja eteispalvelussa asiointiin. Ennakkomyynti päättyy tuntia ennen ovien aukaisua.

Liput:
20€ (http://utopiaclub.fi)
25€ ovelta, mikäli jäljellä

Esteettömyys:
Keikkasali sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Ylös pääsee kulkemaan vain portaita pitkin, joita on yhteensä 35. Salissa kynnyksiä. Ei inva-wc:tä. Seisomakatsomo (istumapaikkoja rajoitetusti salin takaosassa).

K-18

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

Tiedot

Päivämäärä:
pe 26.04.
Hinta:
20,00€

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map