Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

LAURI HAAV + MELO

syyskuu 17, 2022

16,00€

Pieni erä lippuja saatavilla ovelta! Olethan ajoissa paikalla.

Ovet klo 22 (kellari auki 18)

Melo ~23

Lauri Haav ~24


LAURI HAAV

Kaksi vuotta sitten debyyttialbumillaan ”Silmät kii” huimaan suosioon noussut Lauri Haav on onnistunut kappaleillaan purkittamaan nuoren miehen tunnemaailman tavalla, jonka moni fani on tuntenut omakseen. Artistin kokeellisillakin soundeilla maustettu, poppia, hiphopia ja R’n’B:ta yhdistelevä musiikki on ollut tuore tuulahdus kotimaisen musiikin kentällä, ja uudelta albumilta aiemmin kuullut sinkut ”Shampoota” ja Tähti” ovat antaneet artistin tulevasta, uusia kierroksia ottaneesta materiaalista ja koukuttavia maistiaisia.

MELO

Suomen uuden aallon rapin isoimpiin ja omaperäisimpiin tekijöihin kuulunut MELO elää uudistumisesta. Kesän 2022 keikoilla tullaan kokemaan täysin ennennäkemätön kokoonpano ja säröinen grunge- ja shoegaze-genreistä ammentava soundi. Kaiken keskiössä on kuitenkin MELOn vahva ja arvaamaton karisma.

Liput 16€ ennakkoon, 18€ ovelta.

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

Tiedot

Päivämäärä:
syyskuu 17, 2022
Hinta:
16,00€
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://fb.me/e/2rVkRsIvs

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map