Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sepi Kumpulainen, Loiriplukari, Santeri Seessalo

lokakuu 21, 2022

10,00€

Sepi Kumpulainen julkaisee uuden albumin vuosien tauon jälkeen ja saapuu Turun Utopiaan harvinaiselle bändikeikalle! Lämppäreinä tässä legendaarisessa illassa nähdään itse Loiriplukari sekä Turun lahja taiteen maailmalle, Santeri Seessalo.

SEPI KUMPULAINEN BAND
Sepi Kumpulainen julkaisee vuosien tauon jälkeen uuden albumin ja saapuu Turun Utopiaan bändikokoonpanolla!

“Hyvän tahtoinen lähettiläs” -levyllä soittaa sama kokoonpano kuin Sepin livekeikoilla: basisti Juha Saunala, kitaristi Samuli Kivelä ja rumpali Aleksi Kinnunen.

”Tämän uuden albumin laulujen tyylilinja poikkeaa aika tavalla aikaisemmista tai ainakin jos vertaa 90-luvun lauluihin. Se on tarkoituskin, se on tarkoitushakuista ja määrätietoista toimintaa, ei sattumaa. Olen halunnut kehittää itseäni lauluntekijänä ja laulajana ja sanoittajana tai ainakin joillain osa-alueilla saada kehitystä aikaan”, artisti itse kommentoi.

Sepi Kumpulainen | Facebook

LOIRIPLUKARI
Vesa-Matti Loirin ääntä Loiriplukari-taiteilijanimellään imitoinut Kalle Taivainen nousi yllättäen yleisön ja median lemmikiksi vuonna 2017 jo kulttiklassikoiksi nousseilla kappaleilla Ei voi laittaa verotukseen sekä Tää kesä meni Airistolla. Biisit toivat tuolloin Afrikassa asuneen Taivaisen synnyinmaahansa loppuunmyydyille keikoille, televisioon sekä mainoksiin, ja saaga on jatkunut siitä saakka.

Loiriplukari | Facebook

SANTERI SEESSALO
Naiivistinen trubaduuri Santeri Seessalo laittaa säröt päälle. Utopiassa hän tekee ensimmäisen keikkansa rajun rock-bändin kanssa, ankarampana ja tiukempana kuin koskaan. Uusi levy Asfalttiaika tulossa pian!

Santeri Seessalo – Virallinen | Facebook

 

Ovet klo 20:00, Showtime 21->

Ennakkoliput 10€, Ovelta 12€

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

Tiedot

Päivämäärä:
lokakuu 21, 2022
Hinta:
10,00€
Tapahtumaluokka: