Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kesärauha – jatkot

su 12.06.

SU 12.6. KESÄRAUHA JATKOT // UTOPIA 💚

Kesärauha-festivaalin viralliset jatkobileet järjestetään sunnuntaina 12.6.2022 Utopiassa. Jatkoilla on luvassa raikas kattaus paikallista dj-aatelistoa sekä ensimmäistä kertaa Turussa esiintyvä rap-duo Matriarkaatti.

Sunnuntaina 12.6. Kesärauhan portit sulkeutuvat keskiyöllä, mutta juhlahumu jatkuu aamuun asti Utopian kolmannessa kerroksessa. Jatkot käynnistyvät klo 23.00 kun tulinen Girl, Put Your Records On! tulee tarjoilemaan parasta lääkettä 90-luvun lopun ja 2000-luvun alun nostaliapärinöihin. DJ-duo Iidamummo ja J.Lei hoitavat bileet paikalle CD-kokoelmansa kuumimmilla valinnoilla, aina klassikkobängereistä unohdettuihin helmiin. Genret voivat sekoittua popista hip hopiin ja skedepunkista rnb:hen, ja klubin suojeluspyhimys on tietenkin Britney.

Girl, Put Your Records On! jälkeen lavalle pomppaa rap-artistien Mon-Sala (Nora Hornin) ja Adikia (Kirsikka Ruohosen) yhteisprojekti Matriarkaatti, joka käsittelee räpin kautta yhteiskunnallisia epäkohtia ja henkilökohtaisia vitutuksen aiheita. Duon huhtikuussa ilmestynyt debyyttialbumi Matriarkaatti on yhtä aikaa röyhkeä, koskettava ja kokeileva kokoelma uniikkeja bängereitä. Spotify-soittolistoja “lääh” kertoo anarkistisesta hauskanpidosta. Tehokkuuden ja itsensä tarkkailun aikakaudella biisi kannustaa laiskuuteen, räävittömyyteen ja tilan ottamiseen.

Matriarkaatti julkisti viime syksynä kunnianhimoisen teoskokonaisuuden, johon lukeutuvat lokakuussa ilmestyneet 8-osainen Matriarkaatti-podcast-sarja ja 4-osainen talk show -sarja Matriarkaatti BTW sekä nyt julkaistu musiikkialbumi.

Viimeisetkin energiat festarijengistä tulee tanssittamaan DJ kaksikko Anttipiootti & Kolkka. Ajankohtaista tanssimusaa ja kenties muutama vanhempikin bängeri tullaan kuulemaan kun ympäri Turun ja Helsingin dj-koppeja pyörineet dj’t Anttipiootti ja Kolkka nousevat Kesärauhan jatkoilla Utopian lavalle.

Liput 10€ ennakkoon: https://www.tiketti.fi/kesarauha-jatkot-utopia-club-turku-lippuja/82731 , ovelta 12€, jos jäljellä!
Ovet klo 23.00, DJ’t klo 23.00-04.00, live klo 00.30
Utopia (3. kerros)

Kesärauhan jatkojen aikataulu:
DJ: Girl, Put Your Records On! (klo 23.00-00.30 / 01.15-02.00)
LIVE: Matriarkaatti (showtime klo 00.30-01.15)
DJ: Anttipiootti & Kolkka (klo 02.00-04.00)

Tiedot

Päivämäärä:
su 12.06.

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map