Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

KEBU – Synthesizer Legends Tour 2024

la 27.04.

15,00€ - 18,00€

Kebu on suomalainen säveltäjä ja taiteilija, joka luo instrumentaalista ja melodista elektronista musiikkia, joka on saanut vaikutteita 70- ja 80-luvun teoksista. Hänen musiikkia leimaa paitsi perinnetietoinen ja tinkimätön analogisen äänisynteesin hallinta, myös yleisönsä hurmaava live-esiintyminen  – hänen YouTube-kanavansa on kerännyt yli 100 miljoonaa katselukertaa ja faneja eri puolilta maailmaa. Kebu on jo rakentanut vaikuttavan kokemuksen Euroopan kiertueelta, jossa hän on antanut yli sata konserttia kolmessatoista eri maassa. Hänen konserttinsa huokuu lämpöä ja iloa ja esittelee laajan arsenaalin analogisia syntetisaattoreita, jotka muistuttavat kultaisen aikakauden parhaita soolosyntetisaattoreita. Kebu on palkittu parhaan kansainvälisen artistin palkinnolla Saksan Schallwelle Music Awardsissa 2018 ja 2022.

Uudella Euroopan-kiertuellaan Kebu esittää omia sävellyksiään uuden albuminsa “Synthesizer Legends – Volume 1” kappaleiden rinnalla – kokoelma cover-versioita tunnetuista ja vähemmän tunnetuista instrumentaalisyntetisaattorihelmistä 80-luvulta. Tälle kiertueelle Kebu tuo taas vaikuttavan arsenaalin kosketinsoittimia, joka koostuu vain analogisista syntetisaattoreista ja analogisista rumpukoneista.


Aikataulu:
19:00 ovet auki
20:30 KEBU

Varaathan saapuessasi riittävästi aikaa pääsylippujen tarkistukseen ja eteispalvelussa asiointiin.

Liput:
15€ – early bird 50kpl – utopiaclub.fi
18€ – utopiaclub.fi
20€ –  ovelta, mikäli jäljellä

Lipunmyynti alkaa perjantaina 15.12. klo 10:00. Early bird -liput myynnissä niin kauan kuin riittää! Ennakkomyynti päättyy tuntia ennen ovien aukaisua.

Esteettömyys:
Keikkasali sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Ylös pääsee kulkemaan vain portaita pitkin, joita on yhteensä 35. Salissa kynnyksiä. Ei inva-wc:tä. Seisomakatsomo (istumapaikkoja rajoitetusti salin takaosassa).

K-18

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Pääsylippu - early bird
KEBU - Synthesizer Legends Tour 2024
15,00
0 lippua jäljellä
Sold Out
Pääsylippu
KEBU - Synthesizer Legends Tour 2024
18,00
210 lippua jäljellä

Tiedot

Päivämäärä:
la 27.04.
Hinta:
15,00€ - 18,00€

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map