Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

KAARLE VIIKATE & NETTA SKOG: Ikivihreitä tunnelmia ja tarinoita (alakerta)

to 9.05.

24,00€

Suomen metallimusiikista tutut Kaarle Viikate ja monissa eturivin bändeissä vaikuttanut harmonikan soittaja Netta Skog ovat yhdistäneet voimansa.

“Oltiin samoilla festareilla keikalla Kallen kanssa ja pyysin hänet mun keikalle fiittamaan yhteen biisiin. Se oli ihan äärimmäisen kivaa ja yleisö tuntui yllättyneen positiivisella tavalla! Siitä se ajatus sitten lähti.” Netta kertoo.

Tämä duo haluaa tuoda yleisön lähemmäs niin sanottua ikivihreää aikaa ja on kerännyt ohjelmistoonsa klassikko-kappaleita niin Suomi-genrestä kuin myös ulkomaalaisista hiteistä.

”Olen aina tykännyt vastarannalta kantautuvasta haikeasta harmonikan soitosta. Nyt tuo sama äänimaisema on mahdollista kokea samalla lavalla upeisiin ikivihreisiin kietoutuneena! Molli to the max!” hehkuttaa Kaarle.

Lähestymistapa on maanläheinen ja soundimaailma varsin perinteinen. Tässä konseptissa “More is more” ei välttämättä päde, vaan halutaan luoda tunnelmaa tarinoilla ja kauniilla lyriikoilla.

Aikataulu:
17:00 ovet auki
17:30 Kaarle Viikate & Netta Skog

Liput:
24€ +pm (http://utopiaclub.fi)
28€ ovelta, mikäli jäljellä

Lippuja myynnissä rajattu määrä. Ennakkomyynti päättyy tuntia ennen ovien aukaisua. Varaathan saapuessasi riittävästi aikaa pääsylippujen tarkistukseen ja eteispalvelussa asiointiin.

Esteettömyys:
Keikkasali sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa, jonne kuljetaan kymmenen porrasta ylöspäin. Istumapaikkoja rajoitetusti.

K-18

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

Tiedot

Päivämäärä:
to 9.05.
Hinta:
24,00€

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map