Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

JUNO

pe 10.03.

9,00€

Ovet 21:00!
Show 22:00 alkaen.

Juno on yksi tunnetuimmista kotimaisista rap-artisteista. Soolouransa lisäksi hän on vaikuttanut mm. SMC Lähiörotat ja Elokuu -yhtyeessä. Vuosien varrella Juno on julkaissut useita tunnettuja biisejä, kuten Levyttävä artisti, Kuuluuks ja Älä muuta mitään.
Tällä hetkellä Juno valmistelee uutta albumia, josta on jo julkaistu singlet En paljoo tiiä, Veri, Kaadun saappaat jalassa ja Eräpäivät.
Maaliskuussa Juno nähdään Utopian lavalla ensimmäistä kertaa. Ennakkoliput meidän verkkokaupasta hintaan 9€ ja ovelta 12€ jos on jäljellä.

Ewe julkaisi debyyttisinglensä vuonna 2017. Nyt niitä on tullut kaikkiaan seitsemän, joista 6 on noussut Suomen viraalistojen kärkeen. Ewen kappaleita on kuunneltu jo yli puoli miljoonaa kertaa eri alustoilla ja uusin Tuulta Purjeisiin -single ilmestyi viime vuoden lopussa. LÄHIÖNOMI albumi julkaistaan keväällä 2024!

Ewe ottaa vaikutteita musiikkiinsa yllättävistäkin genreistä ja lyriikat juontaa usein Ewen rankoista lähiötaustoista ja rosoisesta lapsuudesta sekä elämän kovista opeista.

“Nyt on mun aika! Oon kokenut ja nähnyt paljon vuosikymmenen aikana musiikkibisneksessä ja oon ollut pitkään vaikuttamassa monien huippuartistien taustalla.”

Ewen kivinen tie on kulkenut pahamaineisesta lähiöstä musiikkibisnekseen ja sieltä suurille keikkalavoille, kuten esimerkiksi Blockfestiin tai Elämä lapselle -konserttiin.

Ewe on yhden miehen imperium, joka toimii mm. Junon keikkamyyjänä ja The Tour-kiertueen yhtenä lämppärinä.

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

Tiedot

Päivämäärä:
pe 10.03.
Hinta:
9,00€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map