Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jukka Nousiainen Trio, Puiset Heilat

la 13.04.

19,00€

Jukka Nousiainen kertoo:

Pitkäaikainen yhtyeeni, kuusihenkinen Jukka Nousiainen & Kumpp. jäi kesän jälkeen tauolle ja nyt soitetaan pelkistetymmin sähköisellä triolla. Sinin kanssa olen soittanut jo kymmenen vuotta ja Ninninkin olen tuntenut jo pitkään ja fanittanut hänen soittoa ja laulua Pintandwefallissa, Ninni Forever Bandissä, Ristossa ja Maria & Marsialaisissa. Soitamme uutta yhdessä työstettyä musaa sekä omanlaisiamme versioita vanhoista kappaleistani.

Puiset heilat on pitkään seikkailut kokeellisen poprockfolk-versumin kätköissä ja uusimman levyn myötä kallistunut myös enempi raskaampaan suuntaan, sisältäen sävyjä esimerkiksi grungesta ja lyhyen matematiikan progesta. Voiko maailmasta enää parempaa löytyä kuin lyhyen matikan proge yhdistettynä folk-melodioihin? Näistä kiehtovista kappaleista pääsemme nauttimaan ennen Nousiaisen trioa.

Aikataulu:
19:00 ovet auki
20:00 Puiset Heilat
21:00 Jukka Nousiainen trio

Liput:
19€ (http://utopiaclub.fi)
24€ ovelta, mikäli jäljellä

Ennakkomyynti päättyy tuntia ennen ovien aukaisua. Varaathan saapuessasi riittävästi aikaa pääsylippujen tarkistukseen ja eteispalvelussa asiointiin.

Esteettömyys:
Keikkasali sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Ylös pääsee kulkemaan vain portaita pitkin, joita on yhteensä 35. Salissa kynnyksiä. Ei inva-wc:tä. Seisomakatsomo (istumapaikkoja rajoitetusti salin takaosassa).

K-18

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

Tiedot

Päivämäärä:
la 13.04.
Hinta:
19,00€

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map