Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Joose Keskitalo & The Mystic Revelation of Teppo Repo, Thomas Ignatius, Iida Umpikuja

ke 8.05.

19,00€

Savonlinnalainen folkin mestari Joose Keskitalo on eittämättä yksi 2000-luvun merkittävimmistä suomalaisista laulaja-lauluntekijöistä. Hänen väkeviä lauluja, mystisiä näkyjä ja koskettavia tarinoita on kuultu vuonna 2004 ilmestyneestä Luoja auta debyyttialbumista lähtien. Marraskuussa 2022 ilmestyi eeppinen kahden levyn kokonaisuus Orfiset laulut V & VI joka on tehty jälleen yhteistyössä The Mystic Revelation Teppo Repo -yhtyeen kanssa. Albumien tekstit Keskitalo on kirjoittanut antiikin kreikkalaisten tragedioiden ja myyttien pohjalta.

”Arvasin, että kreikkalaiset tekstit ovat niin merkittäviä, että ne kannattaa lukea läpi. Silti ne osoittautuivat jopa yllättävän olennaisiksi. Raamatun ohella kreikkalaiset kertomukset resonoivat läpi länsimaisen kulttuurin, vaikkei niitä aina muisteta.” Joose kertoi heinäkuussa Harri Römpötin 40.v syntymäpäivä haastattelussa Helsingin sanomissa. Orfiset laulut V & VI on musiikillisesti monipuolinen ja ainutlaatuinen kokonaisuus jolla kuljetaan ennakkoluulottomasti arkaaisesta folkista progeen ja psykedeliaan. Unenomaisia tarinoita joita mehustaa monipuolinen musiikillinen cocktail.

Joose Keskitalo – laulu, kitara ja puhaltimet
Otto Eskelinen – puhaltimet ja koskettimet
Eero Tikkanen – basso
Arwi Lind – rummut

Ennen Joosea lavalla lavalla loistavat Tuomas Palosen alter ego Thomas Ignatius ja Turusta lähtöisin olevan laulaja-lauluntekijä Iida Umpikuja. Thomas Ignatius sekoittaa musiikissaan keskiaikaisia eliksiirejä sähköisiin nykysoundeihin. Iida Umpikujan musiikki on elänyt reilun vuosikymmenen ajan akustisesta ilottelusta sähköisempään ja kokeilevampaan suuntaan säilyttäen soittamisessa koko tunteiden kirjon ja innostuneen pilkkeen silmäkulmassa.

Aikataulut:
21:00 ovet auki
21:30 Iida Umpikuja
22:30 Thomas Ignatius
23:30 Joose Keskitalo & The Mystic Revelation of Teppo Repo

Varaathan saapuessasi riittävästi aikaa pääsylippujen tarkistukseen ja eteispalvelussa asiointiin.

Liput:
19€ – http://utopiaclub.fi
23€ ovelta, mikäli jäljellä

Esteettömyys:
Keikkasali sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Ylös pääsee kulkemaan vain portaita pitkin, joita on yhteensä 35. Salissa kynnyksiä. Ei inva-wc:tä.

K-18

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Pääsylippu
Joose Keskitalo & The Mystic Revelation of Teppo Repo
19,00
345 lippua jäljellä

Tiedot

Päivämäärä:
ke 8.05.
Hinta:
19,00€

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map