Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Inginmaa/Hypnomen, Hilanders

pe 8.03.

22,00€

Inginmaa/Hypnomen on esimerkki täydellisestä musiikillisesta cocktailista. Laitetaan pohjalle vuosikymmenten saatossa hioutunutta psykedeelisen svengimusiikin osaamista ja yhdistetään se karismaattisen laulajan jatsikkaaseen rautaisuuteen.

Anna Inginmaa ja Hypnomen löysivät toisensa vuonna 2016 ilmestyneellä ”Huominen on uni” -albumilla, joka syntyi yhteistyössä Kauko Röyhkän kanssa. Arvostelumenestykseksi noussut levy vei joukkion niin Flow-festivaalin lavalle kuin tiheätunnelmaisille klubikeikoille.

Nyt on aika tuoda kuuluville pitkään kypsytelty seuraava askel. 1960-70 -luvun melodisesta hehkusta ja groovesta, vaaraa tihkuvista elokuvatunnelmista, mustavalkoisen aikakauden iskelmäeleganssista ja psykedeelisen popin kaiuista ammentava musiikki kuulostaa vuosikertalaadulta ja samalla raikkaalta. Alkuvuodesta 2024 ilmestyvän ”Maailma katoaa” -albumin ytimen muodostavat omat vahvat kappaleet, joiden henki on ajaton yhdistelmä romantiikkaa ja särmää.

Anna Inginmaa on tehnyt viimeiset vuodet jazz-uraa oman yhtyeensä johtajana ja solistina. 1990-luvulta asti vankkaa kulttimainetta nauttineen Hypnomen-yhtyeen soittajia on kuultu mm. Nieminen & Litmanen, Maria Gasolina sekä Pekka Laine & The Enchanted -yhtyeissä.

Anna Inginmaa: Laulu
Pekka Laine: Kitara
Sami Nieminen: Urut
Juha Litmanen: Rummut
Jan Grön: Basso
Janne Auvinen: Lyömäsoittimet

“Badding on kuollut, Sorsakoski on kuollut. Romanttisesti ilmaistuna haluamme säilyttää heidän luomaansa henkeä elossa.”

Näin kertoo vuonna 2014 perustettu Hilanders. Yhtyeen suomalaisen rock-musiikin pioneerien suuntaan kumartavasta musiikista ei olla pitkään aikaan päästy nautiskelemaan livenä, mutta nyt on sen aika!

Aikataulu:
21:00 ovet auki
21:30 Hilanders
22:30 Inginmaa/Hypnomen

Liput:
22€ (http://utopiaclub.fi)
26€ ovelta, mikäli jäljellä

Ennakkomyynti päättyy tuntia ennen ovien aukaisua. Varaathan saapuessasi riittävästi aikaa pääsylippujen tarkistukseen ja eteispalvelussa asiointiin.

Esteettömyys:
Keikkasali sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Ylös pääsee kulkemaan vain portaita pitkin, joita on yhteensä 35. Salissa kynnyksiä. Ei inva-wc:tä. Seisomakatsomo (istumapaikkoja rajoitetusti salin takaosassa).

K-18

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

Tiedot

Päivämäärä:
pe 8.03.
Hinta:
22,00€

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map