Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Heikki Kuula, Kova Tee & Illan Zoo

tammikuu 12, 2024

17,00€

Mittavasta rap-urastaan tunnettu Heikki Kuula juhlii uutta ”0 tykkää tästä”-albumiaan Turun Utopiassa. Myös tuottajana, graafikkona ja Suomen striimatuimman rap-trion, Teflon Brothersin jäsenenä tunnettu Kuula on julkaissut yhteensä yhdeksän sooloalbumia, joiden kappaleet ovat yltäneet singlelistojen kärkeen ja keränneet mainetta suomirapin klassikoina. Heikki Kuulan suosituimpia soolojulkaisuja ovat Suomalainen mies, Rataraato ja Bae, jotka kaikki ovat ylittäneet kultarajan. Yhteensä Heikki Kuula on kerännyt suoratoistopalveluissa lähes 50 miljoonaa kuuntelukertaa.

Heikin keikkakokoonpanossa on DJ:n lisäksi myös, Anal Thunder -yhtyeestä tuttu, kitaristi Janne Ruokonen. Ennen Kuulan kokoonpanoa lavalla villitsee myös yhtyeeksi laajentunut Kova Tee & Illan Zoo, joka surffaa sanoituksillaan ajan ja avaruuden aalloilla. Bängerit kalastetaan merkitysten syviltä taajuuksilta ja välillä mennään pöhköksi multiriimimyllerryksessä. Bändiin kuuluvat Kova Tee, Smö, Piiloairo ja mhstlaaja. Keikkojen jälkeen ilta jatkuu Utopian alakerrassa yökerhoilun merkeissä!

Testaa:

Heikki Kuula – Joka päivä ja joka ikinen yö
https://www.youtube.com/watch?v=Fzz6pKUEO6M

Kova Tee – Dada Iz Me
https://www.youtube.com/watch?v=g0anqmzq6gE

Liput:
17€ ennakkoon
22€ ovelta

Aikataulu:
21:00 ovet auki
21:15 DJ Juicyiva
23:00 KOVA TEE & ILLAN ZOO
00:00 HEIKKI KUULA

Ennakkomyynti päättyy tuntia ennen ovien aukaisua.  Varaathan saapuessasi riittävästi aikaa pääsylippujen tarkistukseen ja eteispalvelussa asiointiin.

Esteettömyys:
Keikkasali sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Ylös pääsee kulkemaan vain portaita pitkin, joita on yhteensä 35. Salissa useita kynnyksiä. Ei inva-wc:tä.

K-18

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Ennakkolippu
Heikki Kuula, Kova Tee & Illan Zoo
17,00
334 lippua jäljellä

Tiedot

Päivämäärä:
tammikuu 12, 2024
Hinta:
17,00€

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map