Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Halloween Mega Mayhem Vol. 4

marraskuu 4, 2022

10,00€

Muutaman vuoden taukoa pitänyt HALLOWEEN MEGA MAYHEM on täällä taas! Suomen kovimmat ja kuumimmat halloween-bileet järjestetään nyt neljättä kertaa ja kattaus on kovempi kuin koskaan. Iltaa tähdittää Turun vaihtoehtometallilupaus Awake Again. Tulitukea tarjoavat tuleva suomenkielisen metallin kärkinimi AvAciA, Tuska-festivaaleillakin esiintynyt modernin metallin jyrä Sacred Dimension ja nuori ja nälkäinen BloodRedNails. Paikkana Turun paras keikkamesta Utopia. Tätä et halua missata!!
In English: Finland’s hottest, loudest and overall the best halloween party HALLOWEEN MEGA MAYHEM is back! Performing Awake Again, AvAciA, Sacred Dimension and BloodRedNails.

AWAKE AGAIN:
Awake Again on vuonna 2013 perustettu nelihenkinen vaihtoehtometalliyhtye Turusta. Bändi yhdistelee musiikissaan monipuolisesti ja rohkeasti metallia, post-hardcorea, sekä pop-elementtejä. Perustamisensa jälkeen yhtye on soittanut yli 100 keikkaa, mainittavimpana esiintyminen Saksassa Wacken Open Air -festivaaleilla osana kansainvälisen Wacken Metal Battle -bändikilpailun finaalia. Yhtyeen debyyttialbumi No Matter How The World Turns julkaistiin maaliskuussa 2022. Yhtyeen musiikkia on kuunneltu jo lähemmäs viisi miljoonaa kertaa striimauspalveluissa! Awake Again on tunnettu vahvojen sävellystensä lisäksi räjähtävästä live-esiintymisestään.
https://www.facebook.com/awakeagainband/
https://www.instagram.com/awakeagainofficial/?hl=fi

AVACIA:
AvAciA on turkulainen trio joka soittaa suomenkielistä metallia pettämättömällä ja väkevällä asenteella.
https://www.facebook.com/AvAciAOfficial
https://www.instagram.com/officialavacia/?hl=fi

SACRED DIMENSION:
Kun Suomen niemimaan eteläisimmästä kärjestä kantautuu maata järisyttävää metalcore-junttausta, tiedetään, kuka on asialla. Hangosta kotoisin oleva Sacred Dimension on tehnyt selvää jälkeä kentällä jo useamman vuoden ajan ja sen myötä kerännyt kappaleilleen satojatuhansia toistokertoja. Bändi on todistanut tekemisensä vaikuttavuuden myös useiden suomalaisten metalli- ja rockfestareiden lavoilla.
Kitaralla, bassolla, rummuilla ja hieman harvinaisemmalla keytarilla yhtye saa aikaan melodista, aivomassaan vahvasti takertuvaa metallia. Tarttuvuuden kruunaavat oivaltavat soolot sekä kolmen kovan luokan laulajan tuottamat cleanit sekä scream- ja growl-vokaalit.
https://www.facebook.com/sacreddimensionfinland
https://www.instagram.com/sacreddimension/?hl=fi

BLOOD RED NAILS:
BloodRedNails on tuleva raskaan metallin lupaus. Sooloprojektista tiiviiksi nelihenkiseksi bändiksi kasvanut modernin metallin ja old school death metal- hengen sulatusuuni maustaa biisejään melodisilla ja groovaavilla kertseillä. Varsinais-Suomessa tämä vuonna 2020 perustettu bändi on saanut keikkailla jo mukavasti, mutta suurempien estradien valloittaminen on vasta edessä. BloodRedNailsin ensimmäinen single “Free” on julkaistu yhteistyössä Turku Rock Academyn (TRA) kautta, toinen TRA:n kanssa julkaistu sinkku on Ukrainan sodan uhreille omistettu hyväntekeväisyyskappale “Slava Ukrajini”. Uutta musiikkia on luvassa pian!
https://www.facebook.com/peo…/BloodRedNails/100063770094820/
https://www.instagram.com/bloodrednails/?hl=fi

Ennakkolippu 10€

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

Tiedot

Päivämäärä:
marraskuu 4, 2022
Hinta:
10,00€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map