Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Erja Lyytinen – Waiting For The Daylight Levynjulkaisukiertue

lokakuu 26, 2022

30,00€

Erja Lyytinen kiertää Suomen klubeja lokakuussa 2022 julkaistavan Waiting For the Daylight -albumin myötä!
Kansainvälisesti palkittu kitaristi on esiintynyt maailman kärkikaartiin kuuluvien kitaristien, kuten Sonny Landrethin, Jennifer Battenin ja Joe Bonamassanrinnalla sekä ollut lämmittelijänä Tom Jonesille, Robert Plantille ja Carlos Santanalle.
“Hän on tulevaisuus”, kertoi Carlos Santana yleisölle kutsuessaan Lyytisen lavalle 20 000 ihmisen eteen Kaisaniemi Park Finlandissa vuonna 2018.
Vauhti on vain kiihtynyt, kun Lyytinen on kiertänyt ympäri maailmaa noin sadan keikan vuosivauhtia. Hän on esiintynyt muun muassa ”Blues Brother” Dan Aykroydin kanssa Toronton Jazz Festivaaleilla.
Lyytisen musiikillinen paletti on laaja. Hän yhdistää musiikissaan modernia ja vanhaa bluesia progressiivisiin sävyihin. Lyytinen on kasvattanut itselleen vankan kuulijakunnan, josta kertovat parhaan kitaristin tunnustus European Blues Awardseissa (2017), sekä toinen sija Total Guitar -lehden lukijaäänestyksessä 10 Maailman Parasta Kitaristia Nyt (2020).

Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Liput 30€

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

Tiedot

Päivämäärä:
lokakuu 26, 2022
Hinta:
30,00€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map