Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Bee + Elsa Brotherus

la 16.11.

23,50€
Bee Utopia

23:00 Ovet

23:30 Elsa Brotherus

00:30 Bee

01:30 DJ TBA

Ennakkolippu sisältää narikan (3.50€)

Suomen kiinnostavimpien artistitulokkaiden joukkoon sekä radioiden ja Spotifyn kärkisijoille noussut Bee (Bertta Seppälä) yhdistelee musiikissaan tummaa poppia ja soulia ja nivoo kaiken yhteen upealla ja tunnistettavalla laulusoundillaan.

Bee nousi ison yleisön tietoisuuteen kolmannella singlellään Tequilakahvi. Artisti omaa omaperäisen soundin ja musiikillaan hän haluaa madaltaa ihmisten kynnystä kertoa ongelmistaan ääneen, mutta vastapainona myös saada kuulijansa viihtymään ja tanssimaan.

Elsa Brotheruksen supervoima on sanoittaa ja herättää henkiin hetkiä, joita useimmat meistä ovat käyneet elämässään läpi. Brotherus kuvailee itseään sosiaaliseksi seikkailijaksi, jolla on loputon kiinnostus oppia muista ihmisistä, heidän elämästään ja persoonastaan. Monesti uudet kohtaamiset tuovat mukanaan myös uusia tarinoita, jotka päätyvät lopulta kappaleiden sanoituksiksi.

Kappaleiden minimalistinen ja tummanpuhuva tuotanto yhdistettynä Brotheruksen herkkään ääneen luovat äänimaiseman, joka huokuu öistä tunnelmaaj a rauhaa.

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Ennakkolippu Bee + Elsa Brotherus
Lippu sisältää narikan (3.50€)
23,50
349 lippua jäljellä

Tiedot

Päivämäärä:
la 16.11.
Hinta:
23,50€

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map