Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Awake Again levynjulkkari + Artkills + Everture

la 26.03.

12,00€

Turkulainen vaihtoehtometallijyrä Awake Again juhlistaa ”No Matter How The World Turns” debyyttialbuminsa julkaisua Utopiassa, Turussa, 26. maaliskuuta. Illan avaa Kokkolainen melodisen metallin lupaus Everture ja heidän jälkeensä helsinkiläislähtöinen, modernia metallia komeasti räimivä ARTKILLS.
Liput ennakkoon 12e / ovelta 15e https://utopiaclub.fi/tapahtumat/awake-again-levynjulkkari/
One Morning Left joutui peruuttamaan esiintymisensä. Jos haluat palauttaa lippusi, ota yhteyttä info@utopiaclub.fi.

Awake Again:
Turkulainen vaihtoehtometallin airut Awake Again on kolunnut Suomen maata (ja vähän ulkomaitakin) jo vuodesta 2013 lähtien. Yhtyeen musiikki on mielenkiintoinen yhdistelmä metallia, post-hardcorea ja poppia. Raivokkaista keikoistaan tunnettu yhtye julkaisee odotetun debyyttialbuminsa ”No Matter How The World Turns” 18. maaliskuuta ja mikä onkaan parempi tapa juhlistaa kyseistä merkkipaalua kuin soittaa kotikaupunkinsa ytimessä parhaassa seurassa.
https://www.facebook.com/awakeagainband
https://www.instagram.com/awakeagainofficial/

Osta No Matter How The World Turns: https://www.levykauppax.fi/artist/awake_again/

ARTKILLS:
ARTKILLS on vuonna 2020 perustettu helsinkiläislähtöinen, modernia metallia soittava yhtye. Yhtyeen musiikissa yhdistyy niin raskaan musiikin teknisyys, kuin myös tarttuvat ja mukaansatempaavat laulumelodiat. ARTKILLS on raikas lisä Suomen raskaamman musiikin sceneen ja vaikka yhtye on matkansa alkupäässä, tästä kokoonpanosta tullaan vielä kuulemaan!
Debyyttisingle ”Last goodbyes” julkaistiin 2021 vuoden syyskuussa. Toinen single ”The Fall” julkaistiin saman vuoden marraskuussa musiikkivideon kera. Debyyttijulkaisuiden saagan täydensi viimeisin ”The Game”, joka julkaistiin maaliskuussa 2022.
https://www.facebook.com/artkillsband
https://www.instagram.com/artkillsband/

Everture:
Everture on modernia melodista metallia soittava yhtye Keski-Pohjanmaan rannikolta Kokkolasta. Spotifyssa hyvin menestyneiden sinkkujulkaisujen jälkeen Everture julkaisi “Emerge”-debyyttialbuminsa menestyksekkäästi Inverse Recordsin kautta. Everture tähtää tulevaisuudessa suuremmille lavoille ja bändi valittiinkin mukaan Music Finlandin Vientiartistijalostamoon.
Sinkkuja on striimattu Spotifyssä yli miljoona kertaa ja ne ovat päässeet useammalle metallisoittolistalle kuten New Blood ja Metallia Suomesta. Viimeisin sinkku “Closure” on soitossa Radio SuomiRockilla. Everture on esiintynyt muunmuassa Nummirockissa. Yhtye on parhaimmillaan säveltämässä toista albumia ja ei malta odottaa, että pääsee tekemään paluun keikkalavoille!
https://www.facebook.com/evertureband
https://www.instagram.com/evertureband/

Tiedot

Päivämäärä:
la 26.03.
Hinta:
12,00€
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://fb.me/e/2mWWEeq7v

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available