Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Afsky (DEN), Havukruunu, Qwälen

la 23.03.

22,00€


“All the beauty we miss because we have to die”

Qwälen on valittavasti joutunut perumaan keikkansa sairastapauksen vuoksi. Paikkaajana Svarta Havet. 

Havukruunu ja Tanskan Afsky yhdistävät voimansa Suomen minikiertueella maaliskuussa. Omia tummia polkujansa kulkevat yhtyeet ovat ainutlaatuisia genreissään ja yhdistävät eri vaikutteita black metalliin sekä esiintyvät omilla kotikielillään. Illan menot lämmittää Qwälen!

AFSKY
Alkujaan Afsky on tanskalaisen Ole Lukin sooloprojekti, jonka pohja on black metallissa, mutta mukaan fuusioidaan vahvasti elementtejä folkista, doomista ja villin melankolian syvyyksistä.
Projekti julkaistiin syksyllä 2015 ensimmäisen omakustanne-EP:n julkaisun myötä, minkä jälkeen yhtyeen maine on levinnyt nopeasti ympäri maailman ja yleisön vaatimuksesta yhden miehen projekti kehitti itsensä myös keikkailevaksi yhtyeeksi. Livekentällä Afsky onkin sittemmin nähty hyvin ahkerasti pitkin Eurooppaa viime vuosien aikana.

HAVUKRUUNU
Suomea ja Eurooppaa kovaa tahtia valtaava Havukruunu on mystinen nimi, jonka vetovoima pohjautuu monipuoliseen musiikkiin, jonka juuret ovat syvällä black metallissa. Omaa polkuaan kulkeva yhtye yhdistää klassista heavy metallia tummaan ja raakaan bläkkiksen äänimaailmaan ja täyttää musiikin syvillä tunteilla. Tämä on uponnut laajasti monen genren faneihin. Uppoudu melankolisiin vihan ja paniikin purkauksiin.

QWÄLEN
Qwälen on toiminut nykyisellä kokoonpanolla vuodesta 2017 ja julkaissut kaksi täyspitkää albumia. Soittajien punk-tausta vuotaa yhtyeen tulkintaan black metalista ja tämä yhdistää Qwälenin musiikin genren syntyaikoihin. Yksinkertaisuus, raakuus, vauhti ja rehellisyys ovat arvoja jotka kuuluvat yhtyeen musiikissa. Punk-tausta näkyy erityisesti keikoilla kun hardcore-punkin kaaottinen energia yhdistyy black metalin rituaalimaisuuden kanssa. PRO FERNET, ANTI-FASCIST BLACK METAL.

Aikataulu:
18:00 ovet auki
18:30 Svarta Havet Qwälen
19:30 Havukruunu
21:00 Afsky

Liput:
22€ (http://utopiaclub.fi)
25€ ovelta, mikäli jäljellä

Ennakkomyynti päättyy tuntia ennen ovien aukaisua. Varaathan saapuessasi riittävästi aikaa pääsylippujen tarkistukseen ja eteispalvelussa asiointiin.

Esteettömyys:
Keikkasali sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Ylös pääsee kulkemaan vain portaita pitkin, joita on yhteensä 35. Salissa kynnyksiä. Ei inva-wc:tä. Seisomakatsomo (istumapaikkoja rajoitetusti salin takaosassa).

K-18

 

 

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

Tiedot

Päivämäärä:
la 23.03.
Hinta:
22,00€

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map