Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Korelon & Sliki WHITEBOY TOUR ( S + K18 )

ke 16.10.

23,50€

Kaksi keikkaa saman illan aikana. Ensin ikärajaton (S) jonka perään K18.

Liput 23.50€ (sis narikka)

LIPUT TULEE MYYNTIIN 18.9. klo 18:00

S – keikka on päihteetön!

Aikataulu:
TBC

Valmistaudu kokemaan suomiräpin voimaa, kun Korelon ja Sliki lähtevät WHITEBOY – kiertueelle, joka kiertää kahdeksan kaupunkia ympäri Suomen. Tämä kiertue on taatusti vuoden odotetuimpia tapahtumia rap-skenessä. Mukana on kaikki, mitä voit odottaa kahdelta huippu tekijältä – intensiivistä energiaa, huikeita biisejä ja unohtumattomia hetkiä lavalla. Big Money Entertainment Oy yhteistyössä Suomen Keikkamyynnin kanssa tuovat tämän räjähtävän kiertueen suoraan faneille.

Korelon lähti räjähdysmäiseen nousuun TikTokissa huomiota keränneiden videoiden avulla. Alusta asti nerokkaista punchlineista ja suorasukaisesta tyylistä tunnettu artisti on tehnyt nopeaa sekä määrätietoista nousua oman genrensä saralla.

Täysin indienä uraansa työstävä Korelon herätti koko suomirap-kansan huomion viimeistään 2023 keväällä, jonka aikana artisti julkaisi muun muassa listahiteiksi nousseet singlet CITYBOY, Missi sekä Ei vitus. Viimeisimpänä julkaisuna toimi kesän ykköshitiksi
noussut Vaarallinen Nainen.

Keikkapaikalle saapuessaan Korelon on suvereeni tekijä ja tuo mukanaan todellista boss- energiaa. Hän huolehtii myös siitä, että asiat näyttävät hyvältä ja artisti tunnetaankin tarkasta visuaalisesta silmästään.

Sliki tuo lavalle oman ainutlaatuisen energiansa, joka on saanut vaikutteita Memphis- räpistä. Sliki ei ole vain räppäri, vaan tarinankertoja, joka yhdistää vahvan lavapresenssin, koukuttavat biitit ja terävät lyriikat, jotka pitävät yleisön otteessaan alusta loppuun. Tämä kiertue tarjoaa faneille mahdollisuuden kuulla livenä tämän kahden huipputekijän yhteisiä ja soolobiisejä.

Yhteiskiertue juhlistaa artistien “Whiteboy” -biisiä, joka on saanut huomiota suoraviivaisella ja oivaltavalla tarinankerronnallaan sekä nerokkaalla markkinoinnillaan.

Ikärajattomalla keikoalla on myös mahdollisuus osallistua meet & greet -tapahtumiin, jossa pääset tapaamaan Korelonin ja Slikin henkilökohtaisesti.

Varmista paikkasi ja tule mukaan – Whiteboy Tour tulee olemaan yksi niistä kokemuksista, joista puhutaan vielä pitkään! Hanki liput ajoissa ja valmistaudu unohtumattomaan iltaan!

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
WHITEBOY S
IKÄRAJATON Lippu sisältää narikan
23,50
253 lippua jäljellä
WHITEBOY K18
K-18 Lippu sisältää narikan
23,50
288 lippua jäljellä

Tiedot

Päivämäärä:
ke 16.10.
Hinta:
23,50€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Utopia Club
Humalistonkatu 8
Turku,
+ Google Map